Eightwood 5VNT TNC į UHF Automobilio Radijo Antena, RF, Coaxial TNC Adapterį Prijunkite Vyras į UHF Kištukas Vyras Tiesiai SO-239 SO239 Jungtis

Eightwood 5VNT TNC į UHF Automobilio Radijo Antena, RF, Coaxial TNC Adapterį Prijunkite Vyras į UHF Kištukas Vyras Tiesiai SO-239 SO239 Jungtis

s7619

Nauja

Yra sandėlyje

€13.96
Vnt.

Žymos: antenos taktika, uhf male plug so239, moterų so239, 125 cbf, uhf so239 lydmetalis, antena gps trimble, jungtis tnc, rinkėjų, tnc pertvaros, didelis uhf antena.

Eightwood 5VNT TNC į UHF Automobilio Radijo Antena, RF, Coaxial TNC Adapterį Prijunkite Vyras į UHF Kištukas Vyras Tiesiai SO-239 SO239 Jungtis Aprašymas:

Kategorijos

Jungtis, Sujungsianti

Varža

50 Omų

Šeima

Bendraašis, RF Adapteriai

Serija

Tarp Serija TNC-UHF

Konvertuoti (Adapteris Pabaigos)

TNC Kištuko, Pin Male

Konvertuoti (Adapteris Pabaigos)

UHF Kištukas, Pin Male

Danga

Nickelplated

Stilius

Tiesiai

Montavimo Tipas

Nemokamai Kabinti

RF adapteriai ekonomiškai efektyvus sprendimas, kuris yra aukštos kokybės ir greitas deriniai tiesiog varžtais dvi jungtys, kartu, be litavimo ar užspaudimo reikia.

RF adapter produktų linija apima serijos RF adapteriai dizaino ir tarp eilučių adapteris dizaino, taip pat T ir Kirsti RUSIJOS adapteriai.

Sąsajos tipai yra įtraukti į RF adapter ,pvz., SMA, TNC, N ir BNC,kuris yra vyras, moteris, kištukas, lizdas, lizdas lyties, 50 Omų &75 Omų varža ir standartas poliškumas arba RP.

RF adapteriai yra greito atjungimo (QD), stumti arba standartinę sąsają , tiesiai, 90 laipsnių versijas,taip pat pertvarų ,arba 354 skylę kolegijos sudėtimi.

RF plokštės standartinės ir aukštos kokybės žalvario kūno .Nerūdijančio plieno korpusas bus individualų !

Pakuotė: 5VNT RF Adapter Siūlome pagal užsakymą: Jei jums reikalinga kitokia montavimo stilius, mums bus malonu laikyti savo reikalavimus pateikti darbo tirpalo.Prašome susisiekti su mumis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai