TDA-50 Didelis Srautas Jūros Vandens Siurblys 0.5 KW/0.37 KW Cirkuliacijos Siurblio Sūkurinė Vonia Siurblys 110V/220V

TDA-50 Didelis Srautas Jūros Vandens Siurblys 0.5 KW/0.37 KW Cirkuliacijos Siurblio Sūkurinė Vonia Siurblys 110V/220V

s75422

Nauja

Yra sandėlyje

€84.77 €76.30
Vnt.

Žymos: vyras tda, vandens siurblys šviesos 110v, mažo srauto kuro siurblys, 12v siurblys vandens, tda mono, vidaus vandens cirkuliacijos siurblys, nešiojamų vandens cirkuliacijos siurblys, vandens siurblys žemo slėgio 12v, kubilas siurblys, sūkurinė vonia, sūkurinė vonia siurblys.

Skelbimas :

kai siuntinys atvyko į savo muitų ,prašome sumokėti mokesčių ir pasiimti siuntinį

mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokestis

jei jūsų vieta yra maža ,tada reikia mokėti 45usd .

Pranešimo 2:su anglų kalba instrukcija,jei norite pirkti 110v apie šį produktą,jums reikia papildomų 10% sąnaudų.

Pranešimas 3:Nes produktą reikia pritaikyti,rankų laikotarpis yra 15 dienų.Taikymo sritis: 1. Elektrinis siurblys tinka hidromasažinės vonios; 2. Plastikiniai pėda turi gera apsauga, veiklos rezultatus ir yra labiau tinka jūros vandens transportas ciklą jūros gėrybių kultūros tvenkinys; Charakteristikos: ◆per dabartinę komponentai, elektros siurblio, yra pagaminti iš didelio stiprio inžinerijos plastiko su aukštos kokybės dėvėti, atsparus mechaniniai sandarikliai; ◆ 63, 71 ir 80 bazių, su specialiu plastiko apačioje plokštės; ◆Naudoti mažai triukšmo standartas variklis; vienfazis variklis įdiegia JAV TI šiluminis saugiklis; ◆variklio priima aukštos temperatūros atsparus guolis, kuri turi ilgą eksploatacijos trukmę, patikimos ir ilgaamžės; ◆ Vandens ir veleno yra visiškai atskirtos, saugiai ir patikimai; ◆Pasirinktinai su pneumatinis jungiklis, kad būtų lengva ir saugu naudoti; ◆F klasės izoliaciją; apsaugos laipsnis IPX5 ◆visą versiją praėjo CE, TUV, UL (TDA75/120, 110-120V/60), SAS sertifikavimo.Darbo sąlygos: Terpės temperatūra: 5-50 ° C Aplinkos temperatūra: Maksimalus darbinis slėgis: nuo 0,3 MPa

Parodyti

Įrengimas: 1 siurblys yra kuo arčiau vandens šaltinis.Siurbimo linijoje yra trumpiausias.Sumažinti siurbimo nuostolių. 2 siurbimo vamzdis įsiurbimo anga yra rekomenduojama įdiegti dugno vožtuvas 3 vamzdžių montavimas, siekiant sumažinti lenkimo Atsargumo priemonės prieš pradedant: 1. Naudoti fiksuoto menčių atsuktuvas bandymo ventiliatoriaus iš gaubto. 2. Atlaisvinkite varžtą, drėkinimo uosto.Užpildykite vandeniu su varžtu.Nėra sugriežtinti ji per stora. 3. Siurblys turi ne išsekti Prašome atidžiai perskaityti instrukciją prieš montavimo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai