Darbalaukio 192kHZ 24bit Studija Cardioid PC Kondensatoriaus Live Transliacijos USB Podcast Mikrofonas Nešiojamų Įrašymas Su Tripodstand

Darbalaukio 192kHZ 24bit Studija Cardioid PC Kondensatoriaus Live Transliacijos USB Podcast Mikrofonas Nešiojamų Įrašymas Su Tripodstand

s75147

Nauja

Yra sandėlyje

€24.00 €17.28
Vnt.

Žymos: pin usb mikrofonas, paramos mikrofonas, 24bit, usb, microphon usb, kondensuoti mikrofonas, hifi mikrofonas, usb, felyby podcast mikrofonas, mikrofonas syomki, karaoke mikrofonas, tv, kexu mikrofonas, usb.

Savybės:

Magnetinis Žiedas: Neleisti sukeliamų trukdžių dabartinio šokas, kai prijungti ir atjungti liniją, ir kad perdavimas būtų stabilus.

1,8 M Duomenų Kabelis: USB-B USB duomenų kabelį, kuris yra patogus ir praktiškas 1.8 m/70.87 colių kabelio ilgis, laisvas.

Stacionarių Stovą: Su 120° sģdynģs laikiklis, kuris yra daugiau stabilumo.

USB Podcast Mikrofonas: Sukurta su profesinių 192kHz/ 24 bitų garso lusto, tai USB mikrofonas siūlo puikią garso kokybę ir aukštos rezoliucijos

audio, tinka įrašymo ir ryšių.

Plug And Play): Su 1,8 m USB-B USB duomenų kabelį, kompiuterį, mikrofoną gali būti lengvai prijungtas prie USB prievado kompiuteryje.Plug and play,

lengva naudoti.Jokių papildomų tvarkyklių programinės įrangos nereikia.

Nešiojamas USB Mikrofonas: Ateiti su metalo trikojis stovas, stabilus ir nešiojamų.Suderinama su kompiuteriu, ir nešiojamojo kompiuterio.

Cardioid Pasiimti Modelis: Nes cardioid pasiimti modelis, PC tik mikrofonas įrašo garsą iš priekio nepageidaujamos

fono triukšmas ir pateikti aiškią ir tikslią garso kokybę.Tuo pačiu metu, KOMPIUTERIO mikrofonas turi garsumo valdymo mygtuką, kad atitiktų jūsų tūrio poreikius.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: USB Podcast Mikrofonas

Medžiaga: Metalas

Spalva: Juoda, Mėlyna

Modelis: h9

Mėginių ėmimo Gylis: 24 bitų

Ėminių ėmimo dažnis: 192Khz

Signalo ir Triukšmo Santykis: 74dB

USB Kabelio Ilgis: Apie 180cm/70.87 colių

Jungtis: USB

Kryptingumas: Cardioid

Dažnio Atsakas: 20-20, 000HZ

Jautrumas: -36dB+3dB(0dB=1V/Pa prie 1 khz)

Komplektą Sudaro:

1Pc x USB Podcast Mikrofonas

1Pc x USB Kabelis

1Pc x Trikojo

1Pc x Mikrofono Stovo

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai