Hercul Platus Tipo Padangos W/ Kempinės Rc 1/14 Traktoriaus Savivartis Sunkvežimis Automobilių Modelį TH01351-SMT2

Hercul Platus Tipo Padangos W/ Kempinės Rc 1/14 Traktoriaus Savivartis Sunkvežimis Automobilių Modelį TH01351-SMT2

s74198

Nauja

Yra sandėlyje

€20.35 €17.90
Vnt.

Žymos: gydant šviesos 3d, kaip " pop spynos, monetos atrakcija, inicialai žibintai, hickeys granitas, dingo 150 veleno, cyclism derliaus, heatsink clu048, pritaikytas plaukų.

Hercules Platus Tipo Padangos W/ Kempinės RC 1/14 Traktoriaus savivartis Automobilių Modelio Specifikacijos: Gamintojas: Hercules Prekės pavadinimas: Hercules Platus Tipo Padangos W/ Kempinės RC 1/14 Traktoriaus savivartis Automobilių Modeliu Tinka: 1/14 RC TAMIYA Traktorių, Sunkvežimių, RC Automobilių Punktas apima: 1 pora Platus Tipo Padangos W/ Kempinės Speciali Pastaba: Prašome įsitikinti, kad šis punktas yra tai, ko jums reikia,jei nesate tikri,susisiekite su manimi!

Pristatymo Laikas ir laivybos kaina:

Pristatymas į jums mano 6 -1 8 darbo dienos

Draugai iš Brazilija ir Meksika , N ir S Amerikoje, Europoje pirkėjai, prašome susisiekti su manimi paklausti, laivybos, coz laivybos gal gauti tam tikrų problemų.

Garantija:

Draugas, aš būsiu atsakingas už sandorį, kol aš laimėti jūsų puiki apžvalga, bet neigiamų atsiliepimų yra nereikalingas, prašome susisiekti su manimi, jei yra kokių nors problemų, apie laivybos ir produkto.

I nternational pirkėjų atkreipkite dėmesį:

Importo Muitų, Mokesčių ir Rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidų, Šios rinkliavos pirkėjų atsakomybę.Bet mes galime padėti to išvengti, prašome susisiekti.

Prašome patikrinti, su savo šalių postas, siekiant nustatyti, kokios tai papildomos išlaidos bus prieš perkant ar biding.

Po pardavimo Paslaugos:

Mes esame atsakingi už šį sandorį iki galo.Kai kuriomis aplinkybėmis mes įsipareigojame mūsų klientams, pavyzdžiui: pristatymas lūžimo; grindų originalus kaltės elektroninių dalių; daiktai trūksta; laivybos nedelsiant.

Apie Grįžimą:

Mes priimame grąžinti prekę per 14 dienų nuo gavimo elementus.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių kaina coz pardavėjas sumokėjo laivybos išlaidų jums.eBay tarpvalstybinę Prekybą, varomas ChannelEffect

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai