Toleda T4 kvarco moteris laikrodžiai plaukimo vandeniui relojes inteligentes "BT", "Hybrid" smart watch širdies ritmo monitorius

Toleda T4 kvarco moteris laikrodžiai plaukimo vandeniui relojes inteligentes "BT", "Hybrid" smart watch širdies ritmo monitorius

s73304

Nauja

Yra sandėlyje

€83.93 €28.53
Vnt.

Žymos: smartwatch temperatūra, Širdies Susitraukimų Dažnis, juoda ir balta smart žiūrėti, žiūrėti ios kraujo spaudimas, hibridinis smart žiūrėti, stebėti vnt, relojes laikas, lauko smartwatch, arterinės smart watch vyrai, ponia moterų žiūrėti.

T4 Funkcijos: 1. Žingsnis,Kalorijų,atstumo,laikrodis,Selfie Kamera,Riešo prasme,Anti-lost,Miego 2 ekranas. Kvarcinis laikrodžio funkcija 3. Skambinti/SMS,wechat,QQ,whats app "Facebook", "Twitter" Priminimas 4. IP67 atsparus vandeniui 5. Programėlės pavadinimas : Wearfit 6. Širdies ritmą,Kraujo Spaudimą,SPO2 7. Chronometras Pagrindinės Savybės: Kvarcinis laikrodis, atsparus Vandeniui 50m, Širdies ritmą, Kraujo Spaudimą, Kraujo Deguonies, Chronometras 1. "Bluetooth" 4.0, Huntersun 2. Ekrano dydis 0.49"OLED ekranas 3. Įėjimas: 16mA,DC 3,7 V 4. Medžiaga: Silicio/odinis dirželis, Lieti 5. Budėjimo 5-7days for smart juosta 6. Budėjimo 2years aplink žiūrėti 7. Parama: Android 4.4, IOS 8.0+ 8. Mokestis 2valandas 9. 40mAh talpa 10. Įrašo 11 Įkroviklio. Paramos 12different kalba 12. Lady žiūrėti judėjimas: Epson Vyrai žiūrėti judėjimas: Seiko Jūs gausite: 1 x Smart Juosta dirželis 1 x Instrukcija 1 x Box 1 x Įkrovimo kabelis Šiltas Priminimas Prieš Naudojimą: 1. Prašome ištraukite įrenginio dirželį, USB, įkroviklio jungtis į USB kištukas mokestis.Įkrovimo laikas yra 2valandas. 2. Prašome įsitikinkite, kad išmaniųjų telefonų su "Android" 4.5+ / IOS8.5+ sistema iki susisiekti su smart band 3. Prašome atkreipti dėmesį, kad duomenų HR,BP,SPO2 yra tik nuoroda, o Ne medicinos tikslais.Jei jūs turite potencialą, kraujo spaudimo liga, pasitarkite su savo gydytoju. 4. Apie stumia pranešimo funkcija, Ji gali ne compatiable su kai tipo išmaniųjų telefonų, Tai yra normalu.Daugiau informacijos, Prašome patikrinti App "parametras"-"FAQ", norėdami sužinoti, kaip išspręsti šią problemą, 5. Juoda oda gali ne įgyvendinama dėl širdies ritmo, kraujospūdžio, kraujo deguonies matavimo dėl jutiklis compatiable 6. Prašau įjunkite prietaisą iš naujo, jei duomenų negalima sinchronizuoti App. 7. Prašome ignoruoti prietaisą nuo "IOS", "BT", "parametrą, jei norite prijungti prietaisą su "Android" telefonas po " IOS " įrenginio.Gavę mylimasis produkto, Prašome atkreipti dėmesį į įrenginio, imti pirmą kartą.Jei į visus klausimus, Nuoširdžiai kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu!Sveikatos duomenys gali būti tik kaip nuoroda, o Ne medicinos tikslais!DUK

a, Kas yra apyrankę kompiuterinės sistemos reikalavimai?

"Android" įrenginiai: mobilusis telefonas su Android V4.4 arba virš ir paramos bt V4.0

"IOS" įrenginių: "IOS" 4s / 5 / 5c / 5s / 6 / 6 Plus, su IOS 7.1 arba virš

b, Apyrankės negali būti sujungti?

Įsitikinkite, kad apyrankė yra įjungtas;

Įsitikinkite, kad bt yra įjungtas telefonas;

Įsitikinkite, kad programų atjungtas su kitais apyrankę.

Įsitikinkite, apyrankę, nesusietos su kitais telefonais.

Pastaba: įsitikinkite, kad apyrankė yra sujungtas su telefonu per 0,5 m.Kai prijungtas, apyrankės yra įvykdomas per 10 metrų atstumu nuo telefono, pagal BT režimu.

Jei jūsų problema negali būti išspręsta, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, Mūsų komanda padės jums bet kuriuo metu.

c, Apyrankė negali būti papildytos?

A, Užtikrinti, įkroviklis prijungtas gerai su prietaisu

B, Užtikrinti švarą kroviklio jungtis;

C, Paspauskite režimo mygtuką, kai baterija, ekranas rodo įkrovimo procesas ženklas.

Jei prijungtas gerai ir neturi rodyti į įkrovimo procesą, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, Mūsų komanda padės jums on-line, bet kuriuo metu.

d, Kodėl ji vis dar rodo duomenų, kai jūs nesate dėvi apyrankę?

Nes tai yra jutiklis, kuris aptinka bet kokį objektą, Todėl jūs galite pašalinti dalykų, nuo detektyvas srityje ar įjungti širdies ritmo monitorius išjungti programą, jei jų nereikia.

e, Kodėl apyrankę vibruoti staiga ?

Visos vibracijos režimas gali būti setup programos asmeniškai, pvz., Longseat priminimas, Telefono skambučių priminimas, Pranešimas priminimas, Anti-lost, Žadintuvas, Nuotolinio valdymo vaizdo kamera, prijungta ar atjungta

f, Kas yra veiksniai turės įtakos bandymo rezultatams širdies ritmo?

Negerai taip, dėvėti juostos, pavyzdžiui, detektorius, jutiklis yra ne arti riešo,Rankos mosto ir judėjimo ant riešo, turinčius Įtakos kraujo circlation pagal dėvėti juostos per trumpas ,rankas aukštyn arba makingfist.Kalbant apie širdies ritmo nustatymo technologiją, nesvarbu, chestband ar apyrankė su širdies ritmo monitorius, tikslumas yra depands dėvėti būdas,sportinis stilius ir asmens fiziologines funkcijas.

g, Ar LED šviesos yra saugus?Jei veikiantį su bet kokios spalvos odai?

LED lemputė saugos odos ir jos matomos spektro, Retas alerginės regimosios šviesos.Papildomai, LED galia yra labai maža, nėra deginti odą.

Taip, Mūsų apyrankė yra veiksminga bet kokios spalvos oda, nesvarbu, Balta, ruda arba juoda.

h, C mes padaryti tinkinti d APP ?

Taip ,mes galime padaryti savo sukurta PROGRAMĖLĖ pagal jūsų specialius pageidavimus,pavyzdžiui, logotipu pavadinimu,logotipu ir įkelti duomenis į serverį .kt.

Aš, Kaip tikslumo lygis kraujo spaudimas grupė?

Šio produkto yra ta, kad galėtų aptikti normalų kraujo spaudimą sveikos ar vidutinio sunkumo hipertenzija vartotojams, Bet tai ne medicinos naudojant.Jei esate su hipertenzinė liga, Prašome naudoti profesionalią įrangą.Kodėl juostos priemonę, širdies susitraukimų oro? 1.Šiuo metu bendrojo lavinimo širdies ritmo apyrankės rinkoje, priimti tą pačią matavimo metodas.Principas nėra sudėtingas, tai yra, PMG signalas radialinės arterijos yra gautas atspindinti linijiniai matavimo metodą, ir sparčioji Furjė transformacija yra atliekami PPG signalas analizuoti dažnių sritį.Siekiant nustatyti žmogaus širdies ritmą.Norėdami įdėti ją tiesiog, tai yra naudoti šviesos arterijų ir tada atspindi ją atgal.Remiantis pakeisti atspindėta šviesa, širdies ritmą žmogaus organizme yra apskaičiuojamas. 2.Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip fiziologinis žmogaus kūno struktūrą, spalvą, raumenų ir kraujo, žalia šviesa yra spalva su didžiausiu artimųjų rate žmogaus organizme.Todėl, kad šviesos šaltinis, širdies ritmo jutiklis naudoja žalia šviesa, norint pasiekti minimalų nuostolių ir trukdžių. 3.Širdies ritmo apyrankė aptikimo dėmesys sutelkiamas į žmogaus audinius.Kai kurie duomenys yra taip pat perskaityti ne žmonėms objektus.Tai yra žinoma ir normalus reiškinys.Po to, kai duomenų yra grindžiama principu, šviesos atspindys, širdies ritmo aptikimo turės skaityti.Ši padėtis negali būti Visi vengti, taip, kad bus problemų su širdies ritmo duomenimis, jeigu širdies susitraukimų apyrankė (lentelė) jei "oro testas".

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai