Išaugę Kojų Nagų Korekcija Pleistras Fizinio Tiesinimo Elastinės Kojų Nagų Pedikiūras Lipdukai Petnešomis Guz Korektorius

Išaugę Kojų Nagų Korekcija Pleistras Fizinio Tiesinimo Elastinės Kojų Nagų Pedikiūras Lipdukai Petnešomis Guz Korektorius

s71682

Nauja

Yra sandėlyje

€1.95 €1.44
Vnt.

Žymos: automobilio starteris xiaomi atveju, automobilių dienos "mitsubishi", juoda sijonai, plyšio priekyje, kartono plokštės mubarakas, įkrovimo kabelis kalguksu, apyrankės moterims audimas, trumpas megztinis negabaritinių, apyrankės moterims selecon, apyrankės moterims garstyčių.

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

1.Kojų nagų Korektorius: elementą naudoja svirties principas pakeisti kampą, nagų, suteikti puikų rūpinasi jūsų nagai.Su stiprus ištvermė, tai nėra lengva nutraukti.Klijais pleistras yra galingas, kurioje gali tilpti koja gerai.

2.Minkštas Liesti: Pagaminti iš medvilnės medžiaga, pedikiūro pleistras yra kvėpuojanti ir elastinga.Jis yra ultra-plonas, puikiai montavimo kojų komfortą.

3.Sumažėja Skausmas: pleistras kojų nagų rinkinys gali padėti kojų nagai grįžti prie normalaus lenkimo būklę ir nustatyti jos formą, sumažinti skausmą ir stresą.

4.Kojų nagų Korektorius: elementą naudoja svirties principas pakeisti Profesionali Odos Priežiūra: elementą prisitvirtina prie paviršiaus, kad nagų, gamybos didėjimo rikošetas traukos jėga ir lėtai traukiant iš nago, kad nagų auga normaliai.Jis tinka naudoti namuose ar profesinės priežiūros.

5.Lengva Naudoti : wideness elastinga pleistrai gali būti koreguojama, atsižvelgiant į kojų nagų.Ji valo nagus ir už jos ribų, Prašome įklijuokite jį į reikiamą vietą už geriausią poveikį.

Techniniai duomenys:

Spalva: odos spalva

matmenys (apytiksl.): 5.2*2cm/2.0* 0.79 cm

Pareigos: taisymas/tvarkymas

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 cm.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 Set x kojų nagų korekcija lipdukai (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<