Namų Sporto Ab Roller Varantys Naudotis Įranga, Abs Treniruotės Core Pratimai

Namų Sporto Ab Roller Varantys Naudotis Įranga, Abs Treniruotės Core Pratimai

s71440

Nauja

Yra sandėlyje

€32.66
Vnt.

Žymos: treniruotės rankena, rožinė ab roller, viduryje treniruotės, geltona ab roller, universalus ab roller, straipsniai treniruotės, AB Roller Coaster, moterų ab roller, ginkluoti treniruotės, daug treniruotės.

Funkcijos: 1. Elektra valdomas Pavasario: tradicinis Ab varantys roller turi metalinį vamzdelį per vidurį, kuri nebus padidinti atsparumą arba padėti atšokusio kamuolio judėjimo.Ab varantys roller turi elektra valdomas pavasaris!Ši funkcija padeda padidinti išstumti atsparumą ir padeda ratuku riedėti atgal.Jūsų darbas bus efektyvesnis.

2. Ergonomiška Rankena: Mūsų ergonomiškas rankenos dizainas ne tik padaro rankena labiau atsipalaidavęs ir patogiai, bet taip pat padeda sumažinti spaudimą riešo, rankų ir pečių.Rankena yra nuimama ir lengvai surinkti, kuri leidžia lengvai naudotis kelyje.Mes sukūrėme šias rankenos teikti komfortą jums.

3. Aukštos kokybės Kelio Padas: Mes turime geriausią kokybės antkelius rinkoje!Ir kelio padas yra pagamintas iš tos pačios medžiagos kaip ir patyrusiems jogos kilimėlis.Ir jis yra minkštas, eco-friendly ir nėra jokių kenksmingų ftalatų.Po daug kartų naudoti, ji suteikia tvirtą sukibimą ir tvirtą paramą.Tai padarys jūsų naudojimosi patogiau.

4. Stabiliai Juda Ratais: plonesni rato, tuo sunkiau jį valdyti judesiu.Mūsų ratai dideli, labai tinka pradedantiesiems, ir patyrusiems vartotojams.Aukštos kokybės, grynos medžiagos padaryti varantys patvarus.

5. Puikus Mokymas: volai pagaminti iš aukštos kokybės, kuris yra puikus, teikiantis komfortą ir veiksmingai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Ab Roller Varantys

Svoris: apie 1500g

Dydis: apie 25*20*10cm/9.84*7.87*3.94 į

Pareigos: joga, fitnesas

Pakavimo Sąrašas:

Ab Roller Varantys*1

Rankena*2

Kelio Trinkelėmis*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai