Ic Vartų Nešiojamas Sulankstomas Akių Kūdikių Saugos Aptvarai, Vartai, Apsauga, Patalpų ir Lauko Saugiai saugoti Vaikams ir naminiams Gyvūnėliams.

Ic Vartų Nešiojamas Sulankstomas Akių Kūdikių Saugos Aptvarai, Vartai, Apsauga, Patalpų ir Lauko Saugiai saugoti Vaikams ir naminiams Gyvūnėliams.

s69583

Nauja

Yra sandėlyje

€9.94 €7.46
Vnt.

Žymos: vyno kūdikio saugumo tvoros, aukštos tvoros, žvejys vaikai produktus, lipdukas vaikai produktus, padangos vaikai, beideli kūdikių saugos tvora, drrsses vaikai, miršta tvora, kūdikių saugos tvora, indija, darbas, vaikai produktus.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Bagažo kūdikių vartai yra statomi su kieta, iš dalies žr.-per austi tinklo audinio, austi.Lipni kabliukai naudoti geriausias kokybės klijai, kurie yra labiau ekonomiškai efektyvi nei tų pačių produktų rinkoje.Atlaikyti piktnaudžiavimo vaikams, kuri skirta ištverti pavojingų ir lauko sąlygomis. (Pastaba: lenkai gali būti sulenda, o ne ic vartus).

Ši ssd Vartų kūdikis, Plotis 70.9 cm x aukštis 28.3 cm (180cm x 72cm). (Pastaba: prašome priemonė dydžio jūsų duris prieš perkant).Kiekvieną Rinkinį Įeina vienas audinio, austi,du tampus lenkai, keturių lipni kabliukai.Ši ssd vartų padės jums įdėti savo kūdikių, kur norite juos pasilikti.Nerimauti ne daugiau už jų saugą ir saugumą, dabar galite saugoti juos nuo vyksta ne namuose.(Jis negali reguliuoti dydį)

Tik reikia laikytis kablys abiejose durų (tinkamą vietą) Visiškai surinkti naudoti nedelsiant.Nereikia jokių įrankių.Siekiant išvengti daing sienos, kai jūs ją ištraukite, prašome priemonė dydžio jūsų durų, įsitikinkite, kad tinkamą vietą, ir tada klijuoti kablys ji.ĮSPĖTI: mūsų kablys yra labai lipni.Jūs turite laikytis kablys ant durų staktos arba klijuoti ant lygaus porceliano valdyba.

Unikalus austi barjerą, kad ic vartų nešiojamas sulankstomas akių vartų lengvai sulenda visiškai ar iš dalies greitai pereiti per.Kai nenaudojate, galite lengvai sulankstyti jį ir laikyti bet kur, kur jūs norite, kad jis taip pat laikosi beveik nėra erdvės.Šiltas Patarimai: Mes ne rekomenduojame naudoti lipni kabliukai tiesiogiai ant sienos.Jūs galite naudoti ją ant medinių polių arba plytelės.

ic Vartų veikia kaip kūdikis saugus vartų ir pet vartai į saugią talpyklos žaisti ir ilsėtis.Tinka vietoje, bet namas iš durų, tarp sienos, laiptai, miegamojo, virtuvės, valgomojo ar net kelią ribų.Nerimauti ne daugiau kūdikių ir gyvūnų saugos ir saugumo, dabar galite saugoti juos nuo vyksta ne namuose.Taip pat galite sukurti privačios erdvės jiems, kai jūs havevisitors aplink.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Mesh

Nešiojamas sulankstomas Vartai

Išlaikyti savo kūdikių ir saugus su ic Vartų .Šis universalus vartų yra skirtos saugiai blokas, durys, koridorius, ir kiti skyriai.Tai vartai gali būti sumontuoti slėgio angos tarp 180cm pločio.

Lengva Įdiegti

Ic vartai yra lengva įdiegti.tik reikia laikytis kablys abiejose durų (tinkamą vietą) Visiškai surinkti naudoti nedelsiant.Nereikia jokių įrankių.Atkreipkite dėmesį: mūsų kablys yra labai lipni.Siekiant išvengti daing sienos, kai jūs ją ištraukite, prašome priemonė dydžio jūsų durų, įsitikinkite, kad tinkamą vietą, ir tada klijuoti kablys ji.Jūs galite klijuoti su kabliu ant durų staktos arba klijuoti ant lygaus porceliano valdyba.

Kaip naudoti:

1. Atsiskleisti audinio, austi.

2. Ruožas dviejų metalinių stulpų maks. ilgis.

3. Įdėti šių dviejų polių į tuneliuose, ant abiejų pusių.

4. Fix lipni kabliukų, kur jums bus įdiegti šį ic vartų.

5. Pakabinti audiniai austi keturiais kabliukais.

Pakuotės Turinys:

1 Vnt Saugos tvoros tinklas

2 Vnt tampus lenkai

4 Vnt. lipnių kabliukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai