50pcs/aikštelė, nemokamas pristatymas Crazy Horse Piniginės Odinis dėklas, skirtas Samsung S8/S8 PLIUS/j3 skyrius 2017/J5 2017/J72017 Foto Rėmelis Kortelių Lizdai

50pcs/aikštelė, nemokamas pristatymas Crazy Horse Piniginės Odinis dėklas, skirtas Samsung S8/S8 PLIUS/j3 skyrius 2017/J5 2017/J72017 Foto Rėmelis Kortelių Lizdai

s67292

Nauja

Yra sandėlyje

€103.96
Vnt.

Žymos: šakelė žibintai nz, bakas vape ht50, pouf avikailių, qt4011 clipper, ux430u adapteris, costumize krepšiai, raudona širdis urmu, bakas vaškas isuzu, yi kamera kroviklis.

Tikimės, kad jūsų tiekėjas nuoširdžiai !

Mados Crazy Horse Odos Piniginės "Padengti" Samsung S8/S8 PLIUS/j3 skyrius 2017/J5 2017/J72017 Su Foto Rėmelis Kortelių Lizdai

1: Crazy Horse

2 : Odos Piniginės

3: Su Foto Rėmelis Kortelių Lizdai

4: Samsung S8/S8 PLIUS/j3 skyrius 2017/J5 2017/J72017 Samsung S8 Samsung S8 Plius "Samsung" j3 skyrius 2017 Samsung J5 2017 Samsung J7 2017 Prekės specifiką

Kilmės vieta:Kinija (Žemyninė) Pareigos:Purvui atspari Medžiaga:oda spalvos:kaip nuotraukos Pakuotė: PP pakuotės arba pagal kliento prašymu, Pristatymo laikas:per 3 dienas

Produkto Aprašymas 1.100% Naujas ir geros kokybės ,geriausias aptarnavimas ir greitas pristatymas

2.Išlaikyti savo mobilųjį telefoną saugus ir apsaugotas stiliaus su šiuo priedų

3.Apsaugoti jūsų Telefoną nuo įbrėžimų,dulkių ir pirštų atspaudai

4.Gražus dizainas

5.įvairių dizaino ir spalvų, pasirinkti

6.Kompaktiškas,lengvas,patvarus.

7.Perfect-fit "iphone", geras rankena jausmas ,viso kūno apsauga

8.Apsaugoti savo prietaisą nuo nulio,purvo,dulkių,nuostolių atlyginimo.

9.Visi valdikliai ir laiko tarpsniai yra visiškai prieinama.

10.Logotipas ženklus ar prekių pavadinimus, gali būti spausdinami

11.mes priimame arba mažesnės nemažas užsakymo

12.Greitai delive

13.Uosto:shenzhen

14.Tiesiogiai gamyklos tiekėjas OEM/ODM Paslaugos Apie nuolaida

Siekiant, kad mūsų daugiau klientų, mėgautis super žemos kainos ir aukštos kokybės produktus, mūsų kompanija pradėti kai kurių rūšių lengvatinių veikla, kiekvieną mėnesį , prašome Pasinaudoti galimybe ir dalyvauti .Dėl išsamesnės informacijos, prašome susisiekti su Lancy .

Apie naujus produktus

Siekiant išlaikyti aukštą tempą thedigital era , mūsų gamykloje mokslinių Tyrimų Plėtros Komanda ir darbuotojai, dirbti kartu kasdien .Laiku įvadas naujus produktus, prašome atkreipti dėmesį į mūsų svetainę .Tuo pačiu metu , nes tik laiko ir energijos mes negalėjo įdėti visus produktus rodomas mūsų interneto svetainėje , prašome pranešti mums, ką norite .Mes padarysime viską, kad pateikti naujausią , šilčiausias , geriausios kokybės ir mažiausios produktų už jus .

Apie Pakuotės

Mes paprastai pack mūsų gaminių polietileniniai maišai ,mažmeninio paketo, masažinės pagalvės ir naudoti dėžės, kaip išorinės pakuotės.Mes visada pasirinkti geriausią ir saugaus pakavimo medžiagos į įsitikinkite, kad jūsų užsakymų nebus pažeistas, pristatymo laikotarpiu.

jei jūs turite Specialūs reikalavimai ant pakuotės,prašome pranešti mums.mes stengiamės, kad atitiktų jūsų poreikius .

Apie Mokėjimą

Mes priimame T/T", "Western Union", sąlyginio Deponavimo , "moneygram", alipay ir pinigų, kaip mokėjimo būdą.

Pinigų mokėjimas yra prieinama tik klientams, tas gali ateiti į mūsų biurą ar parduotuvę.

Mes prašome, 100% avanso, kol mes laivas.Jei jūsų užsakymas yra per didelis, ir mūsų krovinių negali būti pasirengusi per 7 darbo dienas, mes užklausą 30% indėlių, kiti 70%, turi būti mokama, kai krovinių buvo paruošta.

Apie Laivybos

Paprastai mes naudojame atsekami tarptautinių Skubių paslaugų (tokių kaip DHL,EMS,TNT,UPS,FEDEX ,Kinija paštu, oro paštu ,Hongkong post oro paštu ,Singapūras paštu, oro paštu, ir t.t.) į laivą.Mes laivas per 3 darbo dienas po apmokėjimo buvo pašalinta.Jei jūsų užsakymas yra per didelis, ir mūsų krovinių negali būti pasirengusi per 7 darbo dienas, mūsų laivybos laikas turėtų būti ilgesnis.

Apie nemokamas pristatymas ,mes kai nemokamas pristatymas zonos ,jei norite naudotis šia paslauga ,prašome susisiekti su mumis .

Apie po pardavimo

Mes tikriname mūsų produktų po vieną, kol mes pakuoti ir laivų, įsitikinkite, kad jie visi yra, ką užsisakėte, įsitikinkite, kiekį ir geros būklės.tačiau, jei esate nepatenkinti mūsų produktai,prašome grįžti į mus su "0"rizikos!

po to, kai gavote produktus ,prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau .Ar esate patenkinti produktais ar nepatenkinti produktus ,prašome mums pranešti.mes stengiamės tai padaryti geriau už jus ateityje .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai