Autentiškas, Vaketa Bordo Spalvos Raudoni Odiniai Sandalai, Rankų Darbo, Bodrumas Sandalai, Romos Sandalai, Kietas Padas, Vasaros Batai, Mila

Autentiškas, Vaketa Bordo Spalvos Raudoni Odiniai Sandalai, Rankų Darbo, Bodrumas Sandalai, Romos Sandalai, Kietas Padas, Vasaros Batai, Mila

s65839

Nauja

Yra sandėlyje

€67.81
Vnt.

Žymos: šaldytuvas magnetas turkija, povas vinilo, cowgirl audinys, sweatpant moterims, gaisro moteris, alp papuošalai, 925 sterlingas sidabro pardavimas, britų stiliaus kelnės moterims, Papuošalų Tendencijos, didžiulis perlas.

100% pirmos klasės Vaketa veršiuko oda vienintelis yra grynas kietas medžiagas.Ji yra visiškai rankų darbo, mūsų patyrę meistrai.Jo konstrukcija priklauso mūsų bendrovei, atsižvelgiant į komfortą ir priežiūra.Ji yra elegantiškas modelis, kuris gali būti naudojamas harmonijoje su tiek klasikiniai ir sportiniai.

* Odos vienintelis kartu su Vaketa oda nėra prakaito, nes jos pralaidžios orui funkciją, apsaugo nuo drėgmės ir bakterijų susidarymą ir saugo jūsų kojų kietas.

* Vaketa oda yra storesnė ir patvarus, kaip ji eina per augalinė stratifikacijos procesus, palyginti su įprastomis odos gaminiai, pašalinti problemą, ašarojimas ir plyšimas ir teikti patvarus ir ilgalaikis naudojimas.

* Kadangi produktas yra kietas padas, ji turėtų būti laikomi toliau nuo lietaus, vandens ir jūros vandens.Jis nėra atsparus kietas vanduo.

Kas yra Vaketa Odos:

Galvijų kailiai yra atvežė į drėkinimo ir minkštinimo proceso metu ir atgauti jų drėgmės kiekis.Šis procesas yra atliekamas ant sraigto valtys.

Tada oda yra pateikta augaliniai įdegio agentas ir žemės gilė įdegio medžiaga, gaunama iš ąžuolo medienos.Šis procesas yra taikoma tris kartus ir odos, yra paimtas iš spintos su daržovių rauginimo.Po šio proceso, odos perteklius, ant mėsos paviršiaus pašalinamas odos taikant grandymo skustuvas su nuplautos odos.Žuvų taukų ar augalinio aliejaus naudojama ant odos, džiovintų džiovintų odų ant marmuro.Po šio proceso, džiovintų odų yra sudrėkintą vandeniu ir tai su sąlyga, kad turi minkštą nuoseklumą, ir tada ji yra spaudžiama dėl 24h.Jų oda yra atidarytas iki poliravimo ant marmuro.Odos, kuri yra ištempti ir ištempti vėl sušvelnino artimųjų kamštienos, ir jie yra paruoštas naudoti po to, kai buvo nudažyti norimą spalva ir poliruoti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai