2020 Daugiafunkcį 650nm Diodų Lipo Celiulito Šalinimo, Riebalų Deginimas Lipo Kūno Lieknėjimo Mašina, Grožio Įranga

2020 Daugiafunkcį 650nm Diodų Lipo Celiulito Šalinimo, Riebalų Deginimas Lipo Kūno Lieknėjimo Mašina, Grožio Įranga

s65133

Nauja

Yra sandėlyje

€996.09 €747.07
Vnt.

Žymos: aukštos supjaustyti bikinis gabalas, didelis ketaus epas žiemą, aukštos srovės dc padidinti, aukštos cosplay kostiumai, nissan qashqai junsun, aukštos kopija vyrų laikrodžiai, didelio tankio sodinti, aukštos mielas balti bateliai, aukštos mielas juodos kojinės.

2020 Daugiafunkcį 650nm Diodų Lipo Celiulito Šalinimo, Riebalų Deginimas

Lipo Kūno Lieknėjimo Mašina, Grožio Įranga

Produkto Pristatymas

Į prasiskverbia sluoksniu riebalų, todėl riebalai iš adipocituose (riebalų ląstelėse) pereina į tarpo audinių pasišalina natūraliai organizme.Gydymo seansas trunka 10 minučių per zoną ir rekomenduoja savaitės sesija, skirta 8-10 savaičių.LipoLaser yra aprašytas kaip laser-assisted lipolizę (suskirstymas saugomi riebalai riebalų ląstelės) arba ne-chirurginis riebalų nusiurbimas.Jis gali būti naudojamas ant juosmens, pilvo (viduryje ir apačioje), nugara (viršutinė, vidurinė, apatinė), sėdmenis, šlaunis, rankas ir pažastis.

Darbo teorija

saugos prasiskverbia pacientų odos sulaukus tam tikro bangos ilgio ( 650nm) skirta riebals ( Riebalai ) ląstelių.Riebalinių ląstelių yra persmelkia atleidžiantis laisvosios riebalų rūgštys (FFA ' s), vandens ir glicerolio.Kartu šie junginiai yra žinomi kaip Trigliceridus.Trigliceridų paprastai išleistas iš riebalų ląstelių, kai organizmui reikia energijos, kai išleido glicerolis ir riebalų rūgštys yra naudojamas organizmui kaip energijos šaltinis.Riebalinių ląstelių ` shr rašalo` labai dėl colių nuostolių pacientui.Pratimai arba 10 minučių Viso Kūno Vibracijos seanso rekomenduojama iš karto po L aser gydymo deginti FFA ' s per kūną ir padėti stimuliuoti limfinės sistemos.

Kokios Naudos iš Lipo Lazeriu ?

paskutinės inovacijos ne chirurginio, neinvazinis lipolizę.UU1401 tai Lipo lazeriu skleidžia žemo lygio lazerinė energija, kuri sukuria cheminį signalą riebalų ląstelėse, laužyti esančius trigliceridus, į laisvųjų riebalų rūgščių, glicerolio ir vandens molekulių pat natūralus atsakas inicijavo įstaiga, kada ji reikia naudoti, jos saugomas energijos atsargas.Šios riebalų rūgštys yra išgabentas visoje organizmo limfos sistemą, siekiant aprūpinti organizmą energija, dar kartą, taip, lyg kūnas būtų atsakyti laikais kalorijų trūkumui.Laikotarpis naudotis po gydymo užtikrina visą medžiagų apykaitą šių freedfatty rūgščių, mažėja riebalų ląsteles ir įgyvendinant kūno formavimas rezultatus savo pacientams ieškote.UU1401 yra neardomieji, tikslinę riebalų mažinimo technologija, kuri reiškia, perteklinis riebalų sankaupos, gali būti tvarkomos bet kur ant kūno ir riebalų ląstelės ne sunaikinamos, dėl gydymo.UU1401 tikslinės riebalų mažinimo ir žiedinis mažinimas turi daug pranašumų, palyginti su kitomis kūno formavimo technologijas.Čia yra tik keletas!

Funkcija

1. Priimti pažangiausias technologijas, ultragarso lipolizę pasaulyje

2. Spalvų jutiklinis ekranas su aiškiais apdorojimo parametrus, draugiškas veikimą

3. Skaitmeninių dažnių valdymo sistemos, energijos galia tolygiai, tiksliai ir stabiliai, įsitikinkite, kad parametras gali ne dreifuoti

4. Tinka visų rūšių odos

5. 5 - 20 minučių per sesiją gydymą, jokio poveikio jūsų darbo ar studijų

6. Jokio skausmo, jokių supjaustyti, jokių randų, jokio šalutinio poveikio.

7. Ne rikošetas, ilgai išliekantis rezultatas!

8. Paprastas valdymas, lengvas tyrimas.

Funkcija

1. Riebalų deginimas, Lieknėjimas, Kūno formavimas

2. Veiksmingai skatinti audinių metabolizmą ir kraujotaką, geriau balinti odą

3. Gerinti apelsinų žievelės organizacija

4. Stiprina odos elastingumą

5. Remonto striate gravid arum

6. Anti-aging veido ir kūno

Prašymas lipo lazerio aparatas

1. Riebalų deginimas, Lieknėjimas, Kūno formavimas

2. Veiksmingai skatinti audinių metabolizmą ir kraujotaką, geriau balinti odą

3. Gerinti apelsinų žievelės organizacija

4. Stiprina odos elastingumą

5. Remonto striate gravid arum

6. Anti-aging veido ir kūno

Privalumas

1.Saugus, minimallyinvasive procedūrą,ji naudoja mažai matoma raudona lazerio šviesos sukurti saugią ir neskausmingą dirgiklių yra normalus cheminis būdų atlaisvinti saugomos energijos išteklių saugomi riebalų.tai saugus, efektyvus ir iš karto akivaizdūs.

2.Lengva valdyti, gydymas yra pasyvus, ir reikalauja tik teisingą padėties valymo šluostės, tai bus ne kompromisas biuro darbuotojų laiką arba pro ductivity,nebus efekto gyvenimą ir darbą po gydymo,greito gijimo laiką.

3. Visiems Odos Tipams Gydyti Visas Kūno Dalys, pvz., kaklo, krūtinės, nugaros, kelių, klubų, šlaunų, apačioje ir ginklų.

4. Paspartinti audinių kraujo krešėjimo išvengti raumenų techninis po lieknėjimo.

5. Kraujavimo,jokio skausmo ,jokio šalutinio poveikio.

6. Sutaupyti pinigų, greitą investicijų grąžą.

DUK

Q:Yra Lipo Saugus?

Taip, Lipo procedūros yra visiškai neinvazinis ir klientų jaustis nieko.žemo lygio technologija buvo tiriamas ir naudojamas daugiau nei 30 metų, daug biomedicinos tikslais.FDA patvirtintas skausmą ir uždegimą,gydytojai gali naudoti riebalų nuostolių .

Klausimas:Ką daryti, jei aš nežinau, kaip naudotis mašina?

Mes turime operacija vaizdo ir vartotojo vadovą savo nuoroda, ir be to, mes suteikiame jums.

Q:turiu Daryti kitų dalykų, kad prarasti riebalų?

Tik didesnių rezultatų - 1 cm, be pakeitimų, 5inches su pagrindiniais gyvenimo būdo pokyčių, kaip mitybos ir fizinio mes turime remti, jei jūs nuspręsite pakeisti savo gyvenimą, o daro sesijas.

K.:Ką galite padaryti, siekiant išlaikyti riebalų išjungti?

Normalus dalykų, kuriuos reikia išlaikyti svorio išjungti dieta ir mankšta, geriamojo vandens ir pan.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai