ANHO Indų Džiovinimo Matinis Poliesteris 15x20 cm Virtuvės Butelis Indai, Taurės Baras Pagalvėlė Trinkelėmis Stalo Apdailos Stačiakampio Juoda

ANHO Indų Džiovinimo Matinis Poliesteris 15x20 cm Virtuvės Butelis Indai, Taurės Baras Pagalvėlė Trinkelėmis Stalo Apdailos Stačiakampio Juoda

s63449

Nauja

Yra sandėlyje

€6.51
Vnt.

Žymos: audinio rose matmenų, diržas mados odos moteris, capiphone 6s data kabelis, centrinis talpinimo automobilį, kokosų aliejus plaukų f veido, krepšys sonos perkelti, vaikiškų drabužių 80 r, dviračių šventes europoje, crown bmw greensboro, nc.

RM11689320435327395

SAVYBĖS:

AUKŠTOS KOKYBĖS:

Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio mikropluošto medžiagos, saugos, minkšta, stipri vandens absorbcijos galimybes orui, patvarus ir ilgai naudoti gyvenime.

UNIKALUS DIZAINAS:

Unikalus gryna juoda spalva ir grotelių dizainas.Paprasta išvaizda pridėti grožio savo virtuvėje.

PLATUS TAIKYMO:

Taikomos pagal patiekalą stovo arba ant stalo, ne tik užkirsti kelią vandens iš indą ar puodelį iš stalo, bet taip pat išlaikyti virtuvės džiovinimo.

SULANKSTOMAS DIZAINAS:

Galite išmesti ar laikyti motina, kai jūs nenaudojate, taip pat galima sutaupyti vietos.

LENGVA VALYTI:

Lengva valyti ir greitai išdžiūti.

VALYMO PATARIMAI:

Rankų plovimo ar skalbimo mašina.Per valymo procesą, nereikia pridėti drabužių minkštiklių ir neplaukite jos su kai kuriais vatinas audinio drabužius, nes šie produktai bus pridedamas prie pluošto paviršius matinis, todėl įtakos veiksmingumo ir paslaugų produkto gyvavimo laikas.

PAKUOTĖ:

1 X Indų džiovinimo kilimėlis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai