ABS Vandeniui Skaitmeninės Profesionalių rankinių LCD Chronograph Nešiojamą Sporto Chronometras, Laikmatis Sustoti Žiūrėti Su virvele секундомер

ABS Vandeniui Skaitmeninės Profesionalių rankinių LCD Chronograph Nešiojamą Sporto Chronometras, Laikmatis Sustoti Žiūrėti Su virvele секундомер

s6086

Nauja

Yra sandėlyje

€21.24 €10.62
Vnt.

Žymos: virtuvės laikmatis, kišeninis sustoti žiūrėti, žiūrėti, varlė laikmatis, vyrai žiūrėti, kišeninis chronometras, laikmatis medienos, chronografas chronometras, Chronometras, garso laikmatis.

Spalva: juoda, balta

Medžiaga: ABS

Dydis: 75*62*21mm

Ekrano dydis: 35*23 mm

Tikslumas: 0.01 sekundes

Pakuotėje yra:

1*Chronometras

1*Instrukcija

1*virvelės

Funkcija aprašymas

1. Išjungimo funkcija: Jis gali būti uždaryti, kad būtų taupoma energija, ir laikrodžio nereikia iš naujo (labiausiai chronometrus rinkoje šiuo metu neturi išjungimo funkcija).

2. Mygtuką, garso išjungimo funkciją: jis gali būti nutildyti reikalavimų tyliai.

3. Laiko kalendoriaus funkcija: ekrano metus, mėnesį, dieną, valandą, minutę, antrą, savaitę, 12/24 valandų sistema yra neprivalomas.

4. Chronometras funkcija: trijų eilučių ekranas 10/30/60/100/120 kilimo ir tūpimo tako, segmentuoti atminties kaupimo, tikslią vertę iki 1/100 antrasis laikas, ilgiausias laikas yra 9 valandos, 59 minutes, 59 sekundes

5. Jūs galite peržiūrėti greičiausias, lėčiausiai, ir tik vidutinės vertės, ir jūs galite slinkite aukštyn ir žemyn, kai gaunami atminties duomenis.Kiekviena funkcija yra paprasta naudoti.

6. Atgalinės atskaitos funkcija: countdown gali būti nustatytos ir skaičiavimo funkcija, ilgiausiai atgalinės yra 9 valandos, 59 minutes ir 59 sekundes, ir count funkcija.

7. Kasdien alarm funkcija: galite greitai įjungti/išjungti. kasdienis signalas skamba.

8. Metronome: ritmo dažnį galima pasirinkti iš 5 kartų/min---320 kartų/min (kelis kartus 5) ir skaičiavimo funkcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai