Hench HotSale Amžinai Nėra Rūdžių Aliuminio metalo tvoros milteliai, padengtas Juodos spalvos, dizaino hc-alf3

Hench HotSale Amžinai Nėra Rūdžių Aliuminio metalo tvoros milteliai, padengtas Juodos spalvos, dizaino hc-alf3

s60660

Nauja

Yra sandėlyje

€59.34
Vnt.

Žymos: signalizacijos durų, duris, medinės, tvora t stebėti, durų geležies, įėjimo vartų, geležies vartai, mirti pasaulyje, aliuminio vartai, aliuminio durys, Durų Žiūrovas.

naujas stilius milteliai dengtos metalinės aliuminio tvoros dizaino Hench HotSale Amžinai Nėra Rūdžių Aliuminio metalo tvoros milteliai, padengtas Juodos spalvos, dizaino hc-alf1 1.Aliuminio medžiaga: Aliuminio tvoros medžiagos yra su funkcijomis, anti-rustness, antikorozinės ir ilgai naudoti, be deformacijos.

Aliuminio tvoros medžiagos savybės lengvas ir stiprus, tai patogu pristatymas ir montavimas.

Aliuminio tvoros medžiaga yra aukštos plastiškumą, tai lengva pjovimo, lenkimo, extusion ir foring ir spaudą. 2.Paviršiaus apdorojimas:

Turime įvairių paviršių apdorojimo būdų ir kelių gamybos procesus, siekiant užtikrinti, kad produktai yra su gera apdaila ir gražią išvaizdą.

Mes turime daug sprendimų, paviršiaus apdorojimas ir spalvų pasirinkimą, o taip pat gali priimti savo reikalavimą cutomized.

Vartų Dydis Vienam Projektui Reikalinga Tvora, Rėmas 40x40x2.0mm Storio Vartų Lapų Skydelis 2.0 mm Horizontalios Grotelės 40 x40x2.0mm Vertikalios Grotelės 25 x25x2.0mm Vartų Post (Pasirinktinai) 120x120x2.0mm / 200x200x2.0mm /400x400mm(Atistic Post) Spalva, Kaip Už Savo Prašymą Priedai, Vyrių, Įžeminimo Varžtas, Kamštis | Neprivaloma Rankena, Spyna, Motorinių transporto priemonių Taikymo Villa tvora, Gyventojo tvoros. Sodo tvora parko tvoros ir kt .Prieš kad pastaba; 1. Dėl visų aliuminio tvoros & vartai yra custom made,todėl mes negalime pristatymas per kurjerį, mūsų Saulesvilos.lt kurjerių kaina nėra teisinga, mes tik vežimo jūra.pasakykite man savo dydžio ir namų adresą(zip ),mes citata jums visa kaina, pristatymas į jūsų namus. 2. Po sumokėti indėlių &CAD brėžinys patvirtinti, aliuminio tvoros, auginantiems laiko 13-15 dienų.ir 25days pristatymas į JAV namų adresą. 3. kiti luminum vartai, tvoros,balkonu, taip pat gali būti pagal užsakymą pagaminti, jei jūs galite paremti aspektą ir svetainės matavimai.Už geresnį pasiūlymą, prašome susisiekti su prieš savo užsisakyti Skype: zhuliang_nar Mobile/Wechat/Viber:+86 182 2143 6889 J. Zhu Liang

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai