Specialių Didmeninė GONGFENG 100VNT NAUJŲ FTTH SC Optinio Pluošto Greita Jungtis Metalo V lovio Įterptųjų Telekomunikacijų Greitai Šalto junction

Specialių Didmeninė GONGFENG 100VNT NAUJŲ FTTH SC Optinio Pluošto Greita Jungtis Metalo V lovio Įterptųjų Telekomunikacijų Greitai Šalto junction

s60628

Nauja

Yra sandėlyje

€92.23 €73.79
Vnt.

Žymos: 15mm vario vamzdis, CILINDRŲ LINIJINĖS RINKINYS, 4500psi anglies, anglies nardymo bakas, vario suvirintojas, pūtimo pistoletas, žalvario vožtuvas vandens, karšto oro litavimo, 4way jungtis, 2l anglies pluošto bakas.

Specialių Didmeninė GONGFENG 100VNT NAUJŲ FTTH SC Optinio Pluošto Greita Jungtis Metalo V lovio Įterptųjų Telekomunikacijų Greitai Šalto junction

Gamintojas: GONGFENG

Modelis:SC/UPC Įterptųjų telekomunikacijų laipsnio šalčio

Ilgis: 56mm

Šviesos: 0.3 dB

Nutempti jėga: daugiau nei 40N

Kategorija: Įterptųjų

Įdėkite medžiaga: Metalo V lovio

Dėl skirtingų gamybos partijų, spalva uodegos nustatyti, su raudonos ir juodos spalvos, produkto kokybė yra vienodi!Prašome suprasti!

Greitoji jungtis, instaliavimo instrukcijos

Instrukcijos

Kviečiame pirkti ir naudoti šį produktą, tinkamai naudojant šį produktą, prašome perskaityti šią instrukciją prieš naudojimą.

1 produktų patalpų kabelis 3.1*2.0, patalpų kabelio skersmuo 3.0/2.0.

2 turi užtikrinti, kad statybos aplinką neviršytų leistinos asortimentą.

3 jei nėra jokių problemų pagal nurodymus diegimas, atsakomybė.

4. Įrankiai, šiame vadove, prašome sukonfigūruoti vartotojo, kad produktas nėra įtraukti šį punktą.

Diegimo instrukcijos:

1 naudoti įrankiai

Optinio pluošto cutter

Dengimo sluoksnis, valikliai

Kabelio lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio

2. Greita jungtis paruošimas

3 uodega į kabelio apvalkalą.

4 pjovimo optinio pluošto, pjovimo ilgis 10mm

5 pluošto iš pagrindinių gale per optinio pluošto pagrindinės linijos sustoti, padaryti pluošto lenkimo.

6 laikykite kabelių ir optinio pluošto kėbulo dešinėje išlaikyti pluošto išlenktas.

Paspauskite žemyn pagrindinės kūno ir pakaba ant pliko pluošto

7 varžtas ant uodegos rankovių, dangtelis apvalkalas, operacija yra baigta.

Pakartotinai

8 išimkite žievelę, naudoti pakartotinai atidarytuvas, viršuje padengti.

9 išsukti uodegą rankovės, ištraukite pluošto.

Pluošto pjovimo ilgio santykis 1:1

1, struktūra ne įterptųjų optinio pluošto struktūra

Nėra įterptųjų pluošto ir atitikimo pasta įrenginio viduje, po montavimo ir tvirtinimo optinių skaidulų, optinių skaidulų pabaigos paviršius gali būti tikrinamas didinamojo stiklo,

Galite išvengti nuostolių pluošto ryšys yra per didelis.Šiuo metu įtempimo, optinio pluošto negali judėti į priekį.

2, pluošto tvirtinimo patikimumas labai geras

Optinio pluošto tvirtinimo elementai yra pagaminti iš elastinga metalo medžiagų, nėra jokių senėjimo problemos plastikiniai elementai; temperatūra turi mažai įtakos optinio pluošto įtempimo jėga; be to, vidinis įtaisas su stabdžių prarasti prietaiso mechanizmą, stabdžių vibracijos, stabdžių nuleisti veiklos rezultatai yra labai geri.

3, gerą stabilumą

Pluoštas pastatymo prie ašinio presavimo jėga, optinių skaidulų, optinių skaidulų pabaigos skirtumas du yra beveik nulis, todėl nutrūksta ryšys dažnai yra mažiau nei mažesnė arba lygi 0.3 dB, ar net mažiau nei 0,1 dB arba mažesnė, taip pat dažnai atrodo; nes be ląstelienos, pasta, ne

Yra nuostolis ląstelienos atitikimo pasta, taršos ir senėjimo problemas; be to, patikimumą optinio pluošto tvirtinimo yra labai gera, taip pat nustato ryšį stabilumas yra labai gera.

4, įdėkite mažas nuostolis

Nes prietaisas yra sukurtas remiantis ne įterptųjų optinio pluošto struktūra, optinio pluošto, turi tik vieną porą sąlyčio taškų.

5, optinio pluošto greita jungtis on-line tempimo jėga ryšio praradimo negalioja

Ašinio tempimo jėgai, kad įrenginys yra tiesiogiai įtakos dėl pasiūtas iš prietaiso, ir keramikos pin jungties neturi įtakos traukimo jėgos ir neturi įtakos užpakalis bendras poveikis optinio pluošto.

6, pigių

Kaina prietaisas yra mažas, todėl kaina yra žema, ir instaliacija yra labai paprasta, beveik nereikalinga speciali statybos įrankiai, jūs galite užbaigti diegimą.Palaipsniui įgyvendinti visuotinį optinio pluošto (FTTH), puikios, pigių produktų privalo būti integruoti į rinką.

7, naudoti geros techninės priežiūros

Įrengimas ir techninė priežiūra yra labai paprasta, nesvarbu, ar tai yra statybos darbuotojų, ar naudotojų, tiesiog paprastas vadovas ar skaityti montavimo instrukcija, naudoti optinio pluošto statybos įrankiai gali būti naudojami siekiant užbaigti diegimą ir priežiūrą.

8, montavimo greitis yra labai greitai

Prietaisas su specialaus optinio pluošto vadovas mechanizmas, dėvėti pluoštas yra labai greitas ir patogus, jei plikas pluošto konstrukcija, mažiau nei 10 sekundžių baigti pluošto padėties nustatymo ir tvirtinimo, įskaitant optinių kabelių užspaudimo, paprastai apie 30 sekundžių (išskyrus pluošto paruošimo laikas) gali užbaigti diegimą.

Pastaba: Šis produktas naudoja įterptųjų optinio pluošto tipo struktūra; crimp dalys priimti nauja ir unikali struktūra, dizainas, be klijų, įpurškimo ir šlifavimo, mažai įterpties nuostoliai, aukštos atgalinio ryšio praradimo, didelės žemos temperatūros tyrimas, pakartotinai naudoti, patogus valdymas; plačiai naudojamas FTTH optinio pluošto terminalo į pabaigą atidarymo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai