Nemokamas Pristatymas M2~M12 5vnt HSS Ekstruzijos bakstelėkite speciali viela iš nerūdijančiojo plieno bakstelėję

Nemokamas Pristatymas M2~M12 5vnt HSS Ekstruzijos bakstelėkite speciali viela iš nerūdijančiojo plieno bakstelėję

s59419

Nauja

Yra sandėlyje

€12.00 €9.83
Vnt.

Žymos: bakstelėkite m5, Varžto sriegis, forma bakstelėkite, bakstelėkite m6, bakstelėkite sriegis, bakstelėkite m4, bakstelėkite m2, cnc bakstelėkite, m7 bakstelėkite, m6 sriegiu.

Hello my dear friend, labai ačiū jums parduotuvė!

Dėl greičio parduoti per platforma, iki 2017 m. naujas taisykles, kiekviena parduotuvė internete prekyba prekėmis neturėtų būti daugiau nei 3000! Taigi, mes įdėti dauguma produktų įkelti, didelė dalis produktų yra susijungiančių į toliau pateiktą nuorodą!

Žemiau pateiksime nuotraukas pristatyti vėliau, jei pirkti produktą!Tai gali atnešti nepatogumų draugas, bet mes taip pat ne taip!Aš labai atsiprašau!

Ekstruzijos bakstelėkite: naudojant teorija metalo plastinės deformacijos staklėmis vidinis sriegis naujo tipo sriegis pjovimo įrankiai, slėgis per kitą skylę šlifavimo būti sumažinti, medžiagos, pakylėti ir formavimas temas.Bakstelėkite išspaudimo (ekstruzijos) vidinis sriegis yra chipless apdirbimo procesas, ypač tinka mažos koncentracijos, plastikiniai geras vario lydinio ir aliuminio lydinys, taip pat gali būti naudojamas nerūdijančio plieno ir mažai anglies plieno kietumas yra mažas, didelių plastiko medžiagų, tokių kaip pokalbių pasiklausymas, ilgas tarnavimo laikas.Su ekstruzijos bakstelėkite ekstruzijos varžto sriegis paviršius didelis, sriegiu metalo pluošto yra ne skaldyti, ir forma sluoksnis šalto sunku sluoksnis ant paviršiaus, gali pagerinti stiprumo siūlai ir atsparumas dilimui.Tai iš esmės išsprendžia bakstelėję drožlių šalinimo sudėtinga problema, nes ten buvo ne trupinius, daugiau prisideda prie varžto surinkimas.Palyginti su įprastinių varžtas bakstelėkite turi privalumų: 1, štampavimo bakstelėkite gali užtikrinti ilgesnį įrankių gyvenimą. 2, gali garantuoti darbą visu dydžiu siūlai. 3, nereikia drožlių pašalinimas ir sunaikinimas. 4, štampavimo čiaupų labai sunku lūžis struktūra reiškia, kad rizika yra labai maža.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai