Naminių Kačių Hamakas Langą Katė Lova Katė Lango Sėdynės, Ešeriai, Erdvės Taupymo Pet Kabinti Lova Guolių 26kg Katė Saulėtas Sėdynės Langą Mount

Naminių Kačių Hamakas Langą Katė Lova Katė Lango Sėdynės, Ešeriai, Erdvės Taupymo Pet Kabinti Lova Guolių 26kg Katė Saulėtas Sėdynės Langą Mount

s59102

Nauja

Yra sandėlyje

€18.07 €13.19
Vnt.

Žymos: katė namas plastiko, diržas šuo, kartono katė, katės namai, juodos pėdkelnės, lango katė "pasidaryk pats" hamakas, ultimate katė langą hamakas, katė langą "amazon" hamakas, r6 sėdynės gaubtas, lova katė langą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Gaminio dydis: apie 67x40cm/26.38x15.75in

Spalva dėžutės dydis: apie 62x11x8cm/24.41x4.33x3.15in

Produkto pristatymas:

Stiklo kūno aukštų didelio masto grindų iki lubų langai yra storesnis, kurie yra mažiau linkę į vibraciją ir yra ne didesnė tikimybė nukristi, kuris yra tinkamas įrenginio kabinti lova.

Pavyzdžiui, namuose yra dvigubų stiklų stiklo, stiklo stumdomos durys, mažos stiklo plotas, dažytos sienos, medinės durys, ir tt., tipo stiklas yra plonas ir dangles, kai palietė, lenktas stiklas, langai, matinio stiklo, modelis stiklo. . .Don ne bandyti diegti kabinti lova, kad įrenginys bus nepavyks, tačiau yra ir išimčių.Kabinti lova yra lengva nukristi atveju rezonansas.

Naudojimas:

1. Tinka montuoti ant plokščios keraminės plytelės, nerūdijančio plieno, stiklo, veidrodžių, šaldytuvus, skalbimo mašinas, metalo dažai ir kitų sklandžiai sandariai medžiagų.

2. Speciali pastaba: Kaip siurbtukas yra pagamintas iš plastiko, ypač žiemą, tai lengva tapti sunku.Jei siurbtukas letena pajėgos yra nepakankamos, tai yra normalus reiškinys.Ji yra rekomenduojama, kad svečiai sušvelninti pagal aukštos temperatūros karšto vandens padėti siurbtukas siurbimo.

Pastaba: svoris hamakas yra apie 20 kg, kuris yra nuspręsta, kad sklandžiai stiklo paviršiaus, jis tinka visų rūšių sklandžiai oro nepraleidžianti medžiaga.

3. Suteikti jūsų katė geriausią vietą namuose!Langas montuojamas katė lova suteikia jūsų katė maudytis, tyliai saulė, ar vaizdas iš priekio vaizdas iš natūralių oro sąlygų.

Pakavimo Sąrašas(apie):

4 x Siurbimo Taures

2 x 17,5 "PVC Vamzdis

2 x 12,5 "PVC Vamzdis

2 x T Vamzdis

2 x Alkūnės

2 x Nerūdijančio Plieno Vielos String

2 x Kabliukai

1 x Oro sąlygoms Atsparaus Audinio Dangtis

(tinka katėms bet kokio dydžio!)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai