Mini visiškai uždara kabina pluošto lazerio pjovimo mašina, nerūdijančio plieno, anglies plieno, aliuminio ir kitų metalų medžiagos

Mini visiškai uždara kabina pluošto lazerio pjovimo mašina, nerūdijančio plieno, anglies plieno, aliuminio ir kitų metalų medžiagos

s59056

Nauja

Yra sandėlyje

€32 715.76
Vnt.

Žymos: engrav įranga, cnc metalo įranga, mikronų lazerio pluošto, mini cnc aliuminio, audinio lazerio pjovimo mašina, extractor pjovimas lazeriu, mini cnc aliuminio, CNC, engrav lazeriu, amatų pjovimas lazeriu.

Mini visiškai uždara kabina pluošto lazerio pjovimo mašina, nerūdijančio plieno, anglies plieno, aliuminio ir kitų metalų medžiagos

Modelis

MT-L6090F

Darbinis Plotas (mm)

900*600mm

Lazerio Galia

100w(pasirinktinai 300W-3000W)

Lazerio Tipas

Max( Raycus, IPG, nLIGHT pasirinktinai)

Pažangi Atmintis

Parduotuvė neribotos failus iki 128 gb

Lazerio Galvutė

Au3tech lazerio galvutė

Min Widt

≤0.02 mm

Min Charakterį

0,15 mm

Sistemos Sudėtis

Pjaustymo sistemos, kontrolės Sistemos, aušinimo sistemos, pavaros sistema

Kontrolės Sistema

PC kontrolės su Au3tech

Pavaros Sistema

Japonijos " FUJI servo variklis ir vairuotojo

Vandens Aušinimo Sistema

CW6100(≤500W)

CW6200(500-1000W)

CW6300(>1000W)

Padėties Tikslumas

0.01 mm

Maitinimo Šaltinis

380V (±10%) 50HZ/ 220V (±10%) 60 HZ

Suderinama Programinė Įranga

Coreldraw, Autocad, Photoshop

Lazerio Modulis Gyvenimo

100,000 h

Darbo Aplinka

Švarus ir be Dulkių

Rezoliucija

4500dpi

Greičio ir Galios Valdymo

Kompiuterio arba rankiniu būdu valdomas greitis, max iki 70m/min, ir galios 1% didinami 100%

Garantija

3 metų mašina, 2 metų pluošto generatorius

1. Tvirtas ir stabilus pjovimo nakvynė:

> 20-30 dienų specialusis apdorojimas: pasirinkdami medžiagas, suvirinimo, aukštos temperatūros prisijungimo, tikslumo tyrimai.

> Vamzdis plokštės virinimui: priklauso daugiau tikslumo ir stabilumo nei paprastas vamzdžių suvirinimo arba plokštės virinimui .

> Išskirtinį kokybė: įsitikinkite, kad pjovimo lova išlaikyti figūrą 20 metų.

2. Įrengtas pavaros reduktorius vairavimo sistemos:

> Pratęsti gyvenimo trukmę mašina: competitve įstaigoje, nei kitiems.

3. Už visą mašiną:

> Mažas Dydis: Space Išsaugoti

> Didelio tikslumo: 0.02 mm

> Spartusis: 70m/min

> Ilgas tarnavimo laikas: 100000h

> Mažas energijos suvartojimas: tai išlaidos mažesnės galios, mažai naudojant kaina (lyginant su CO2 lazerio pjovimo mašina)

> Paprastas ir saugus veikimas: mažai priežiūros išlaidos (lyginant su CO2 lazerio pjovimo mašina)

Pakuotė:

1.Jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas, prašome elektroniniu paštu mums savo uosto pavadinimas patikrinkite, ar ji gali būti pasiektas ir pristatymo laiką.Prašome patvirtinti, kad siunta informacija: gavėjas/kontaktinį asmenį, išsamus adresas, telefono numeris.

Rusijoje ir Ukrainoje, mes galime laivas mašina į jūsų miestą, sausumos transportas.Susisiekite su mumis ir patvirtinti laivybos išlaidų ir muitų mokesčių.

2. Kai apmokėjimas ir siuntimo informacija yra patvirtinta, laivyba bus pateiktas per 7 darbo dienas.

3. Tai PRIVALOMA, jei prekybos laikotarpiu (draudimas įskaičiuotas).Pirkėjas turi mokėti už papildomą mokestį uosto, įskaitant tvarkymo mokesčius, muitinės formalumų išlaidų ir importo mokesčių.EXW ir FOB sąlygomis yra taip pat priimtinas.Mes laivas, krovinių gabenimas jūra į savo uostas (turite rasti brokeris padės jums aišku, muitų).

4. Dėl atvykimas į paskirties uostą, mašina turėtų būti priimami greičiau.Ar pirkėjas turi sumokėti atitinkamą prastovas mokesčius.

5. Jei norime, kad kiti kurjerių kaip DHL, TNT, UPS, FedEx ar AVS, taip pat prašome pateikti mums jūsų miesto pavadinimas ir pašto kodas, taip mes galime patikrinti, pristatymo duomenys ir kaina.

6. Prašome patikrinti, ar visos prekės kruopščiai ir pranešti mums per vieną savaitę, jeigu yra kokių nors dalių nuostolių ar mašina problemų (foto įrodymų reikia).Mašina yra specialiai pritaikytą produktą, su didelio dydžio, todėl mes neprisiimame grąža gana didelė grąžinimo išlaidas.Bet mes esame įsitikinę, kad mūsų produktų kokybę.Ir gyvenime, techninė parama ir nemokamai atsarginių dalių (Suvartojamas dalys neįskaičiuotos) metu garantija bus pasiūlyta kiekvienam pirkėjui.

7. Jei mes ne internetu, prašome palikti mums pranešimai Saulesvilos.lt apie kokių nors klausimų dėl mūsų gaminio ar užsakymą, tada mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai