Elegantiškas Valtis Kaklo Ilgai Žibintų Rankovėmis Šalies Vestuvinė Suknelė Su Varčias Appliques Nėrinių Iliuzija Atgal Nuotakos Vestuvių Suknelės

Elegantiškas Valtis Kaklo Ilgai Žibintų Rankovėmis Šalies Vestuvinė Suknelė Su Varčias Appliques Nėrinių Iliuzija Atgal Nuotakos Vestuvių Suknelės

s58666

Nauja

Yra sandėlyje

€158.94
Vnt.

Žymos: swix padalinta puspirštinės, moteriški, pasukamas ratukas 125 laivai, pasukami žibintai minkštos sienos, swiveling žvejybos juoda, pasukami laikiklis trinties, perjungimo įtampa 1000v, medienos rėmo magnetas 84 cm, perjungimo dušo maišytuvas, pasukami adapteris m lok qd.

Visi Parengti Rankų Darbo Jums

Suknelė Dydžių Lentelė

Plius Dydis Suknelės Dydžių Lentelė

2.Matavimo Vadovas

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.

Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Saulesvilos.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų DHgate, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją. 2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamas

atsiliepimų mumis, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai