Drabužiai, Džemperis Korp Valiklis Skustuvas Mašina, Namų Pūkas Plaukų Kamuolys Pūkelis Granulių Buitinių Drabužiai Nešiojami Dalys

Drabužiai, Džemperis Korp Valiklis Skustuvas Mašina, Namų Pūkas Plaukų Kamuolys Pūkelis Granulių Buitinių Drabužiai Nešiojami Dalys

s56685

Nauja

Yra sandėlyje

€8.92 €6.24
Vnt.

Žymos: mašina megztinis, oro clipper, kilimų garo, kilimų švaresnis garo, korp pašalinti mašina, efektu pedalas pūkelis, korp remov, poveikis gitara, pūkelis pašalinti mašina, pūkelis gitaros pedalas.

Nešiojamų Buitiniai USB Įkrovimo Korp Valiklis Drabužius Šalinimo Pūkas Plaukų Kamuolys Pūkelis Granulių Skustuvas Žoliapjovės Mašina

Ypatybė:

1. Paspaudę mašina į savo rankas ir apdailos mažas plaukų kamuoliukus trinamas jūsų drabužiai metu kasdien dėvėti ir skalbti.

O persirengimo tinkamai, tai yra patogiau ir tinkamai.

2. 52mm korio skylutė peilis, neto tris grupes skirtingo dydžio akutėmis.

Imitavo korio dizaino, tinkamas pasiskirstymas iš vidaus į išorę, padidina trinties tekstūros ir tuo pačiu didinti veiklos srityje.

3. Nerūdijančio plieno mikro-arc peilis ju yra slėgiui atspari ir dėvėti, atsparus, ir saugo peilis krašto glaudžius ryšius su ju paviršiaus visą laiką, kuris gali užtikrinti išsamesnį ir švarus apipjaustymas poveikis drabužius.

4. Sukasi 6-mentės dizainas yra efektyvesnis už bendrą 3-ašmenys rinkoje.

Atgal priima integruotą rikošetas prietaisas, kuris yra lankstus ir patvarus, ir nėra lengva sugauti kamuolį.

Specifikacija:

Dydis: 87x87x116mm/3.43x3.43x4.57in

Spalva (nebūtina): Balta(su Šviesa), Raudona, Žalia, Rožinė

Įėjimo įtampa: DC 5V-1A

Baterijos talpa: 500mAh

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 1 X Korp Valiklis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai