Šlapimo Pūslės Kontrolės Įranga Klubo Treniruoklis Kaulų Baseino Plokštė Raumenų Šlaunies Vidinės Klubo Exerciser Tinka Namų Fitneso

Šlapimo Pūslės Kontrolės Įranga Klubo Treniruoklis Kaulų Baseino Plokštė Raumenų Šlaunies Vidinės Klubo Exerciser Tinka Namų Fitneso

s55908

Nauja

Yra sandėlyje

€16.95 €12.37
Vnt.

Žymos: tiekimo jungtis, robosuck, vidinio šlaunies, ekranas y5, stiklo raštas, nerūdijančio arbatinukas, 10 colių universalios, juodas stiklas lapas, pertrauka pedalas, zi yang.

Savybės:

Lengva valdyti

Klubo treneris yra lengva valdyti.Nereikia, maitinimo ir kitos priemonės padeda, tiesiog įdėti klubo treneris pagal jūsų dubens raumenis mokyti.

Nešiojamieji

Klubo treneris yra kompaktiškas ir lengvas, kuri yra paprasta atlikti.Jūs galite treniruoti savo dubens raumenys be apribojimu, vietą ir laiką.

Veiksmingas

Klubo treneris gali veiksmingai padėti jums palengvinti savarankiškai mokymo dubens raumenų ir sukurti sveiką ir gražią sėdmenų formos.

3 spalvų

Yra 3 spalvų, kuriuos galima pasirinkti, įskaitant rožinė, oranžinė ir mėlyna.Jūs galite pasiimti savo mėgstamą vieną.

Taikymo sritis

Klubo treneris yra puiki reabilitacijos priemonė, naudojama namuose.Jis taip pat tinka sporto salė ir biuro.

Naudojimas:

Stovėti ant grindų su kairės ir dešinės kojų patarimas atidaryti 40 laipsniu ir klubo uždarytas.Įdėti klubo treneris pagal savo, bet 3-6cm padėtį ir stengiamės turėti klubo treneris su savo, bet ir kojų galia.Tada ištraukite klubo treneris į priekį lėtai, tegul jūsų, bet turi sparno dalis klubo treneris.Kvėpavimas iš lėto 5 sekundes.Tada įkvėpti lėtai.Pakartokite mokymo 8-12 kartų.

Specifikacija:

Tipas: klubo treneris

Kiekis: 1pc

Medžiaga: plastikas

Spalva: rožinė/ oranžinė/ mėlyna

Dydis: 25*16cm/9.8*6.3 colių(L*W)

Grynasis svoris: 600g/21.16 oz

Pakuotė:

1* klubo treneris

1* pakuotės dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai