Phomemo M02 Nešiojamų Spausdintuvų Belaidžiu "Bluetooth" Mini Pocket Foto Spausdintuvas Kulka Žurnalinė Vaikas Tapybos Graffiti Studija

Phomemo M02 Nešiojamų Spausdintuvų Belaidžiu "Bluetooth" Mini Pocket Foto Spausdintuvas Kulka Žurnalinė Vaikas Tapybos Graffiti Studija

s55640

Nauja

Yra sandėlyje

€84.76 €38.15
Vnt.

Žymos: phomemo, grafiti ginklą, phomemo spausdintuvą, kulka leidinys sąsiuvinis, portabl spausdintuvą, "bluetooth" šilumos, kišenėje spausdinti, Saulesvilos.lt suknelė, rožinė polaroid, popieriaus phomemo.

GEROS NAUJIENOS:

1、aš atsiųsime jums didelių nominalų kuponas jei jums pridėti šį produktą prie savo pageidavimų sąrašą ir pirkinių krepšelis.

2、aš duosiu jums pirmenybę siųsti užsakymus, jei jums sekti mano parduotuvėje.

Puikiai Savo Leidinys

Jis gali spausdinti nuotraukas, maži tekstiniai ir kai kurių cute kadrų, kad jūsų leidinys smagiau.Įrašo dekoracijos ir įdomių dalykų savo kelionę.

Ar Studijos Pastabos

Fotografavimas norėdami išskirti teksto, jūs galite išspausdinti pažymi, yra paprastas būdas, sutaupyti jūsų laiką daryti užrašus.Užsirašyti sau pačiam, kuris padeda savo studijų ir gyvenimo palaikyti tvarką.

Karikatūros Grafiti

Spausdinti įvairių animacinių filmų ir anime simbolių grafiti, ir naudoti savo vaizduotę, kad nuotraukų daugiau įdomus.

Papuošti Jūsų Namus

Galite spausdinti nuotraukas, kaip jums patinka, ir naudoti jį papuošti kambarį arba "PASIDARYK pats" amatų.Padaryti gyvenimą įdomesnį ir daugiau dizaino.

Nuostabi Dovana Šeimoms ar Draugų

Labai įdomus mini pocket terminis spausdintuvas, graži dovana jūsų šeimai ar draugams.Jie bus nustebinti funkciją šią Programą, ir kokybės nuotraukų spausdinimas.Kiekvienas gali ją naudoti, kad padaryti sąrašą, spausdinti nuotraukas, tyrimas rodo, kad net gali palikti šiltą pranešimą, kai jūs einate.Phomemo speciali mini bluetooth terminis spausdintuvas, memo gyvenimas jums!

Ilgai Ir Nuolat Darbo Laikas

Built-in 1000mAh baterija, kuri leidžia jums imtis jį visur.Siekiant pailginti baterijos spausdintuvo, kai spausdintuvo dega raudona lemputė, prašome mokestis, jį iš karto.Jei jūs ne naudoti spausdintuvą, po ilgo laiko, prašome prisiminti, kad nemokamai tai reguliariai.

Mini Dydžio ir Mados Dizainas

Paprastas, stilingas formos, mini dydis 3.38 * 3.22 * 1.65 tam, minni dydžio lapeliai tvarkingai į savo kišenę.

Papildomas Popieriaus Ritinio Laikiklis

Palyginti su kitomis kišenėje spausdintuvas, mes papildomi popieriaus laikiklį.Vidinis popieriaus ritinio laikiklis išlaiko popieriaus ritinį į konkrečią poziciją be kompensuoti, užtikrinti, kad visą turinį, yra spausdinami.Ji turi stipresnį stabilumą ir apsaugo mašiną nuo grojimo.

Šilumos Technologijos

Rašalo nemokamai spausdinimas.Veikia su Phomemo tiesioginis terminis popierius, sutaupyti šimtus dolerių ant rašalo.

APP Funkcijos

"Bluetooth 4.0" Ryšys.Prisijungę prie Phomemo APP", per "Bluetooth".Sistema: android 4.0, už IOS8.0 arba didesnis.App yra 6 plokštės: Pastabos, Skenuoti, Spausdinti Nuotraukas, Šablonus, Micro spausdinimo ir įrankių.Galite pasirinkti, mielas šablonai padaryti sąrašą.Per Nuskaityti jūs galite lengvai padaryti tyrimą, pažymi, tiesiog nufotografuoti ir tada atsispausdinti.Jūs rasite daug įdomus Rinkinys.Tiesiog rasti funkciją ką norite!

Phomemo Nešiojamas Mini Bluetooth Pocket Printer

Phomemo mini pocket spausdintuvas su terminio spausdinimo technologija, lygus, juodos ir baltos versijos Nuotraukų spausdintuvo.Daugiau įdomių galite pasirinkti funkcijos PROGRAMĖLIŲ spausdinti daug įdomių teksto, telefono prijungimas prie telefono per "Bluetooth".Sekite savo gyvenimo, bet kada, bet kur.Su greito spausdinimo, efektyvus mokymasis, linksmas.

Daug spalvų terminio popieriaus tinka šis spausdintuvas

https://Saulesvilos.lt/item/4001150425685.html?spm=2114.12010612.8148356.43.71a72eab2YqXE1

Phomemo M02 Nešiojami Spausdintuvai - Belaidžio "Bluetooth" Mini Pocket Foto Spausdintuvas Suderinamas su " iOS " ir "Android" Sistemoms Kulka Žurnalinė, Vaikų Tapybos, Grafiti, mokytis, Dirbti, Paaiškinti Ugdymo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai