Naujovė Artefaktas Vaivorykštė Projektorius LED USB Spalvinga Naktį Šviesos Romantiška Projektorius Delfinų Lempa Namų Miegamasis Dekoro Dovanos

Naujovė Artefaktas Vaivorykštė Projektorius LED USB Spalvinga Naktį Šviesos Romantiška Projektorius Delfinų Lempa Namų Miegamasis Dekoro Dovanos

s5549

Nauja

Yra sandėlyje

€29.79 €14.89
Vnt.

Žymos: pliušinis delfinų led, lempos vaivorykštės, šviesos lempos kaktusas, b15 lemputė, raudonos lempos, projektorius rodo, led raudona, delfinų lempos, 10s2p, žalia lemputė.

Savybės:

Delfinų formos

Lempos yra jos delfinų formos, mielas ir žavinga, kurie gali būti įtraukti, kaip dekoruoti tavo kambarį, puikiai siunčiama kaip dovana vaikams.

Dviejų varomų būdai

Projekcija šviesos našumą

Kai šviesos šaltinis yra paprastai apšviestas po tiekti energiją, reflektorius projekto vaivorykštės grafika ant prognozuojama objektai, tokie kaip ledas, vanduo, sienos ir kt. 360 laipsnių pasukimo atšvaitas varantys patogu reguliuoti projekcijos, modelio, dydžio ir kampas.Remti spalvinga apšvietimo režimas ir nuolatinės šviesos režimą. 5 vnt aukštos kokybės LED, granules, turinti ilgo laiko naudojimo ir mažas energijos suvartojimas.

Taikymo sritis

Lempa, pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, sunku, dėvėti, atsparus ir patvarus, turinti ilgai naudojant gyvenimo trukmę.Plačiai tinka miegamojo, vakarienė, šalis, festivalis ir pan., gerai dekoratyvinis darbo ir pastato atmosfera.

TAIKOMA Į SKIRTINGAS VIETAS:

Gera Dovana miegamasis, vaikų kambarys, viešbutis, koridorius, salonas, už pažadą,fotografuoti,Norintis.PASTABA:Prašome įjunkite bazės switch"NE" prieš jį,naudoti

Naudojimas:

Atmosfera mygtuką-

paspauskite vieną kartą, dėl spalvų keitimas režimą, tada paspauskite dar kartą, norėdami pasirinkti vieną spalvą nuolat šviesos režimą, paspauskite trečią kartą norėdami išjungti šviesą.

Projekcija šviesos mygtuką-

Paspauskite vieną kartą, norėdami sudėti vaivorykštės modelio spalva lėtai.Paspauskite dar kartą, siekiant sumažinti vaivorykštės spalvos.

Paspauskite seniai laikas parodyti penkių spalvų kartu, dar kartą paspauskite, jei norite išjungti šviesą.

Specifikacija:

Tipas: delfinų lempos

Kiekis: 1pc

Medžiaga: ABS + elektros komponentas

Spalva: pilka / rožinė/ mėlyna

Šviesos spalvos: raudona, geltona, violetinė, mėlyna, žalia, tamsiai mėlyna, oranžinė, rožinė

Šviesos šaltinis: 5* led karoliukai

Įkrovimo laikas: 3.5-4 val.

Darbo laikas: 5-5.5 valandos

Baterija: built-in 1200mah 3.7 v

Galia: mažiau nei 0,5 w

Indikatoriaus lemputė: šviesiai iki įkrovimas, išjungti - pilnas įkrovimas

Dydis: 13.6*9.8*15.2 cm/ 5.34*3.85*5.97 colių(L*W*H)

Grynasis svoris: 280g/ 9.88 oz

Pakuotė:

1* dolphin lempos

1* kabelis

1* Kinų ir anglų vadovas

DUK:

1. Didmeninė ir dropshipping yra ir pasveikino?

Mes siūlome Didmenininkas ir Dropshipping.

didmeninė daugiau perkate, tuo pigiau gauni.Prašome gauti kuponus ir mėgautis naudą masinio pirkimo.

Didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Už Dropshipping,mes galime išsiųsti jūsų užsakyme savo klientams be kvitus ir reklaminę medžiagą.

2. Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą

Grįžti&Grąžinti

1.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

2. Daiktus pirkėjas gavo ne, kaip aprašyta, grįžta priimti, arba pasilikti prekę ir susitarti su pardavėju dėl grąžintinų lėšų sumą.

Apie Atsiliepimą

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, taip pat 5-žvaigždučių kad išsamus įvertinimas.Kai jūs parodykite mums screenshot atsiliepimus, mes jums siūlome papildoma nuolaida 5% kitam užsakymui, prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad paymen.

2. Jei jums pasidalinti savo produkto nuorodas į savo socialinių tinklų svetainę ar Facebook, gausite papildomą 10% nuolaidą jūsų kitą pasirašymo su mūsų produktais.prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad mokėjimo.

3.Jei nesate patenkintas su sandoriu, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš jums pateikti savo vertinimą.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai