Nešiojamas Nešiojamas Stendas, Sulankstomas Pagrindo Nešiojamojo kompiuterio Stovas Laikiklis 11-17 Colių Nešiojamojo kompiuterio ir Planšetinio kompiuterio Aušinimo Stovo Laikiklis

Nešiojamas Nešiojamas Stendas, Sulankstomas Pagrindo Nešiojamojo kompiuterio Stovas Laikiklis 11-17 Colių Nešiojamojo kompiuterio ir Planšetinio kompiuterio Aušinimo Stovo Laikiklis

s55448

Nauja

Yra sandėlyje

€10.42 €8.33
Vnt.

Žymos: lūpų viršų, juosmens viršų, macbook stove, nešiojamas stove stendas, stalo stove, nešiojamas parama, sąsiuvinis parama, savininkas macbook, w28, laotop.

Nešiojamas Nešiojamas Stendas, Sulankstomas Pagrindo Nešiojamojo kompiuterio Stovas Laikiklis 11-17 Colių Nešiojamojo kompiuterio ir Planšetinio kompiuterio Aušinimo Stovo Laikiklis Multi-kampas reguliuojamas: nešiojamojo kompiuterio ir planšetinio kompiuterio stovas turi 6 reguliuojamo aukščio, kuris gali padidinti aukštis, nešiojamas iš 4.3 colių 6,3 cm pasiekti puikus reginys lygmeniui nustatyti jūsų laikysena ir sumažinti nugaros skausmas, kaklo sustingimas ir Galvos riešo skausmą.

Išskirtinį meistriškumą: tuščiaviduriai apačioje yra lengva išsklaidyti šilumą, ir neslidus silikono apačioje gali apsaugoti nešiojamą kompiuterį nuo slydimo ir įbrėžimas.

Nešiojamų ir lengva įdiegti: Šis nešiojamas nešiojamas stovas sveria tik 0.485 svarų (apie 220g) ir galima greitai sulankstyti į plonas dydžio.Su saugojimo krepšys, lengvai atlikti.Ji tik trunka 1 sekundę, atidaryti ir uždaryti.Labai sutaupyti jūsų laiką ir erdvę.

Statinė keliamoji: jo viršuje gali palaikyti iki 66.14 svarų (30 kg) svorio.

Platus suderinamumas: darbalaukio nešiojamas stendas gali remti visi nešiojamieji kompiuteriai pagal 17 colių, todėl jūsų idealus comp namuose, biure, ir lauke.

spalva: rožinė

Medžiaga: ABS+Aliuminio Lydinys+Silikono

dydis: Atminties Dydis: 260x60mm; Prakirtinėti išplėstiniai Dydis: 260x196x100mm-160mm

Pakuotės Turinys:

1*Nešiojamas Stendas

1*Saugojimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai