Mini krepšys gruntas šilumos antspaudas ir daržovių krepšys cutter Sandarinimo mašina 2 in 1 šilumos sandarinimo mašina užkandis maišelį sandarinimo mašina

Mini krepšys gruntas šilumos antspaudas ir daržovių krepšys cutter Sandarinimo mašina 2 in 1 šilumos sandarinimo mašina užkandis maišelį sandarinimo mašina

s54391

Nauja

Yra sandėlyje

€10.19
Vnt.

Žymos: vaikai žindukas, siūti, namų ūkio overlock, koja už buitinių siuvimo mašina, dėmių plieno pjovimo, krepšys cutter gruntas, įranga, klesti, cutter gruntas juosta, maišelį plastiko gruntas.

Savybės:

1. Likti sveikas: Su šiuo gruntas, galite pasinaudoti atramos užpakalyje, be eikvoti maisto.

2. 2 in 1 šilumos gruntas ir cutter: greito uždarymo ir pjovimo.Mini nešiojamas krepšys cutter ir gruntas, būtinumo maisto maišus.

3. Išlaikyti maistą šviežią: Antspaudas visus savo maisto su mūsų mini šilumos gruntas ruonių maisto produktų laikymo.Paruoškite bet kokius plastikinius maišelius išlaikyti ilgiau šviežumą ir skonį.

4. Patogu naudoti: maišą, sandarinimo mašina yra labai patogi naudoti.Tiesiog paspauskite gruntas ir stumkite jį per plastikinį maišelį, kurį norite antspaudas.Neturi likti vienoje vietoje ilgą laiką, nes jis gali išdeginti skylę į maišą, o ne plombavimas.

Aprašymas:

Gali būti naudojamas antspaudas užkandžiai, bulvių traškučiai, grūdų maišus, mėsa, likučiai ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: 4 * 3.5 * 14.4 cm

Spalva: juoda & balta

Pakuotė:

1 * Mini krepšys gruntas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai