Karinės Taktinės Radijo Dėklas Molle Įrašą Dėklas Airsoft Dažasvydis Medžioklės Juosmens Diržas Krepšiai Walkie Talkie Turėtojas Krepšys

Karinės Taktinės Radijo Dėklas Molle Įrašą Dėklas Airsoft Dažasvydis Medžioklės Juosmens Diržas Krepšiai Walkie Talkie Turėtojas Krepšys

s54376

Nauja

Yra sandėlyje

€1.82 €1.28
Vnt.

Žymos: taktinis šviesos įrašą, aerozolio purkštuvas, taktinis seifas, krūtinės taktinis molle, taktinis daiktadėžė, airsoft pistoletas, manekeno radijas, dėklas metalo klipas, du kartus taktinis įrašą, molle taktinis.

1 × Radijo Krepšys

Lauko Taktinės Radijo Atveju Turėtojas Walkie Talkie Dėklas Molle Maišelis Maišas Atveju

Produkto Aprašymas:

Dydis:16,5×2×9.5 cm

Modelis:A/B/C/D/E

Medžiaga: Nailonas

Svoris: Apytiksl. 77G

Naudojimas: Alpinizmas, Bėgimas, Fitnesas, Joga, Dviračiai, Tolimojo Vairuotojo, Kelionės, Vaikščiojimas

Savybės:

Ilgas Tarnavimo Laikas: Radijo Laikiklis Pagamintas Iš Aukštos Kokybės Nailono Medžiagos, Dėvėti, Atsparus Ir Kvėpuojantis, Patvarus Ilgą Tarnavimo Laiką.

Lengva Naudoti: Su Atviro Viršaus Konstrukcija, Radijo Savininkas Gali Lengvai Įdėti Ir Išimti Radiją, Labai Patogu Ir Praktiška.

Sukurta Molle Liemenės: Skirtas Molle Liemenės, Diržo Ar Maišelį, Ir Ji Taip Pat Gali Būti Lengvai Pridedamas Prie Juosmens, Saugus Ir Stabilus.

Weightlight Ir Universalus Išvaizda: Su Šviesos Svorio Ir Universalus Išvaizda, Radijo Turėtojas Gali Turėti Mažų Prietaisų, Pavyzdžiui, Telefono, Gps, Walkie Talkie Ir T.t., Tai Puikus Įrankis, Lauko Sporto.

Pakuotė:

1 × Radijo Krepšys

Pastaba:

1. Atkreipkite Dėmesį, Kad Dėl Tam Tikrų Veiksnių, Tokių Kaip Įvairių Ekranų Ir Įvairių Apšvietimo Sąlygomis, Faktinis Projekto Spalva Bus Šiek Tiek Skirtis Nuo Prekės Paveikslėlio.

2. Prašome Leisti Rankinis Matavimo Duomenis (±2Cm) Gauti Nuokrypis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai