Kūdikių Juoda ir Balta Etiketė Medžiaga Knyga Naujagimiui Ankstyvojo Ugdymo Knygų Medžiaga Ramioje Knygų

Kūdikių Juoda ir Balta Etiketė Medžiaga Knyga Naujagimiui Ankstyvojo Ugdymo Knygų Medžiaga Ramioje Knygų

s53844

Nauja

Yra sandėlyje

€3.29 €2.37
Vnt.

Žymos: atveju htc desire 728 rožinė, suportas stabdžių magura mt5, ramus s250 atveju karterio, kūdikis miega pripučiami, patiekalas muilo dozatorius inox, automobilių remontas garažas oxford, išsiuvinėti diamond valtis, ddr2 2gb 800mhz kingston, atveju htc desire 816 matematika.

Kūdikių Ankstyvojo Ugdymo Mokymosi Medžiaga Knyga Vaikų Žaislų Juoda Ir Balta Etiketė Vaizdo Medžiaga Knyga Silent Knygos Gyvūnų Išlaidos Veido Kūdikių

Savybės:

1. Saugi medžiaga-produktas yra pagamintas iš poliesterio pluošto medžiagą, kuri yra saugi ir ekologiška, ir vaikams galite naudoti ją su savimi.

2. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti.

3. Spalvingas dizainas: produktas priima spalvinga animacinių filmų dizaino, kuris yra suderintas su vaikų tai ir vaikai, mėgsta žaisti.

Aprašymas:

Stilingas ir unikalus dizainas daro jį ypatingą dovaną savo vaikams, taip pat tinka bet kokioms progoms, pavyzdžiui, gimtadienio, Vaikų Dienos ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Taikoma amžius: 0-12 mėnesių

Dydis: 15* 15cm

Spalva: įvairiaspalvis

Pakuotė:

1 * Medžiaga Knyga

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

69886

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai