Kalėdų dekoracijos scena nustatyti rekvizitai desktop Mini modeliavimo papuošalai populiarus, Kalėdų eglutė, kalėdų

Kalėdų dekoracijos scena nustatyti rekvizitai desktop Mini modeliavimo papuošalai populiarus, Kalėdų eglutė, kalėdų

s53249

Nauja

Yra sandėlyje

€1.58
Vnt.

Žymos: žibintai įjungti h7, pistoletas taurus g3c, šviesos b6 apdaila, f06 žibintai, bičiulis šuo kailis, exi palaidinukė, gaubtas phantom 1, fl x jungtis, pavarų dėžė 12volt.

priminimas:

1. kai gaunate prekes, atidžiai patikrinkite, ar prekės atitinka užsakymo prekių.Jei yra problemų, tokių kaip prekių trūkumą, misdistribution, pakavimo lūžimo, ir t.t., prašome pateikti juos į pašto skyrių arba kurjerių laiko, ir paprašyti įrodymų, kad galėtume sekti.

2. prekes, prieš atvykstant, po atvykimo produkto naudojimo konsultacijos ir kt., galite pasikonsultuoti klientų aptarnavimo ar kitų būdų, kaip palikti žinutę, suteiksime laiku atsakyti.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias siekimas.

Klientai turi žinoti:

(1) prašome patikrinti produkto, stalo dydis ir gaminio aprašymas atidžiai prieš jums pirkti šį produktą.Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo reikalaujamų specifikacijų prieš šaudymo!Be to, kaip atsargų bus pakeisti bet kuriuo metu, prašome susisiekti su mumis prieš perkant ir patvirtinti, ar dydžio jums reikia, tai galima.

(2) Prekės kokybė: visos prekės yra nepriklausomos gamybos, mes turime specialus departamentas, prieš siunta atlikti griežtą kokybės tikrinimas, siekiant užtikrinti, kad nėra kokybės problemų, tik duoti pristatymo.

(3) Foto prekių: Visos prekės šioje parduotuvėje yra paimti natūra, bet fotografavimo technologija yra ribotas.Dėl skirtingos šviesos, kampas ir spalvos nuokrypis kompiuterio ekrane, objektų, gali turėti tam tikrų spalvų skirtumas su nuotrauka. ?

? 1. Spalva skirtumas: visi produktai yra imtasi natūra.Pasistenkite, kad spalvos atrodo arti realaus objekto.Būkite atsargūs klientai, kurie negali toleruoti spalvų skirtumas!Siekiant išvengti nereikalingo pinigų švaistymas ir laiko.

2. dydžio problema: prašome pažvelgti į produkto aprašymas arba susisiekti su mumis prieš perkant, prašome paaiškinti spalvos ir dydžio produkto norite, kitaip mes išsiūsime pagal nutylėjimą, pagal pavadinimą.

3. Express problema: skubus pristatymas tiesiai į miestą, pristatymo greitis yra ne tas pats.Visų pirma, atšiaurus oras ir švenčių dienomis, bus vėluojama.Be to, kokybę kiekvieno lizdo kurjerio bendrovė taip pat skiriasi, viduryje gali atsirasti pavienių išparduotuvių pardavimų darbuotojų požiūris nėra gerai, ar paketas žalą, kai kurie pardavėjai negali prognozuoti, nenumatyti veiksniai.Trumpai tariant, kas yra nemalonus, prašome susisiekti su mumis, mes aktyviai bendrauti su kurjerių įmonės išspręsti.

4. Dėl vertinimo: Mes desime visas pastangas, kad kainos kokybės, tarnauti žmonėms, sukurti teisingą ir darnią pirkinių aplinką, atnaujinti nacionalinės pirkinių aplinką ir įpročius, internetu naudą, turime puoselėti bendras pastangas išlaikyti, su sąžinės gydyti kiekvieną sandorį!Mes stengsimės siekti ir 100% pagirti, labai kviečiame pagrįstą mūsų vertinimo.Iš tiesų, sandorio nutiko, pirma gauti pranešimą, išspręsti nesusipratimų ir prieštaravimų, gali būti išspręsti derybomis, yra mūsų aplaidumo ir atsakomybė mes rimtai ir resergingly.Supratimo ir pagarbos, yra tarpusavio

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai