1Pcs Patvarus Automobilio priekinio Stiklo Dangtis Raštas 230x148CM Žiemos Sniego, Ledo, Lietaus, Dulkių, Šalčio Guard Vandeniui Rainproof UV Įrodymas

1Pcs Patvarus Automobilio priekinio Stiklo Dangtis Raštas 230x148CM Žiemos Sniego, Ledo, Lietaus, Dulkių, Šalčio Guard Vandeniui Rainproof UV Įrodymas

s52567

Nauja

Yra sandėlyje

€8.67 €4.77
Vnt.

Žymos: dangtelis priekinio stiklo, kailio sniego vandeniui, automobilių šalčio, sniego įrodymas vyrai, automobilių dangtelis sėdynės, automobilių padengti vandeniui, automobilio pavėsyje, žiemą, frost guard priekinio stiklo, į tiburon, priekiniai sniegas.

Aprašymas:

UNIVERSALUS TINKA SNIEGO DANGA:

Mūsų prekinis, galinis stiklo sniego danga ateina su dviem galinis veidrodis apima ir 4 reguliuojami elastiniai dirželiai su ratlankio kabliukai, todėl unikalaus dizaino, universaliai tinka visiems automobiliams, kompaktiškas ir vidutinio dydžio Suv su žymiai didesnis lankstumas ir suderinamumas, nei kitų sniego apima.

PREKINIS, GALINIS STIKLO VISIŠKA:

Bendras dydis dangtelis yra 7.5 FT*4.85 PĖDŲ (kaip nuotraukoje), o tai suteikia plačias ryšio ir apsaugos prie priekinio stiklo, ir net priekinius langus daugumai transporto priemonių.Prašome priemonė jūsų automobilio prieš jus pirkti.

PREMIUM AUDINIAI IR PRIEDAI:

Sniego danga yra pagamintas iš storos ir sunkiųjų PEVA audinio paviršiaus, o minkštos medvilnės, kaip nugarėlės, kad dangtelyje yra visiškai atsparus vandeniui, UV įrodymų ir gali trukti ilgus metus ir ji taip pat veiksmingai apsaugo automobilio dažus nuo braižymo.

ATSPINDINTI JUOSTA ANT GALINIO VEIDRODĖLIO:

Galinis veidrodis apima, turi oranžinės spalvos šviesą atspindinčios juostelės, siekiant padidinti saugą ir raišteliu string dėklą patogiai laikyti.Tai gera dovana!

SNIEGO Valytuvas

- Pašalina per 95Percent stovinčio vandens

- Su neslidžia patogus embowed grip rankena

- Ergonomiška minkšta krašto rankena su kokybės silikono ašmenys nebraižo

- Lanksti silikoninė peilis

- Labai, langus, veidrodžius, ir didelių plokščių paviršių

Techniniai duomenys:

specifikacija:

Pavadinimas: Automobilio priekinį stiklą sniego danga

Spalva: sidabrinė

Svoris: apie 665g

Dydis: apie 230*148cm

Įpakavimas: opp krepšys

Medžiaga: aliuminio plėvelę, composite spunlace

Tinka modeliams: universalus modeliai

Savybės:

Aluminized filmuota medžiaga, jokios žalos dažai, apsaugos nuo saulės, šilumos izoliacija, lietaus ir sniego, vėjo ir dulkių, atsparumas įbrėžimams, UV apsauga, stiprus atsparumas tempimui.

Pakuotė:

1* Automobilinis Sniego Danga

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<