Naujas GF21 Mini GPS Tracker Real Time Automobilių Transporto Sekimo Locator GPS Locator

Naujas GF21 Mini GPS Tracker Real Time Automobilių Transporto Sekimo Locator GPS Locator

s52521

Nauja

Yra sandėlyje

€20.34 €13.83
Vnt.

Žymos: mini gp, gp tracker, 12v gps tracker, tracker vehicl, gf 09 gps tracker, mini seklys, gf09, garmin gpsmap, nava, gf21.

Realaus Laiko Balso Stebėsenos ir Istorijos Sekimas: galite klausytis, o garsus realiu laiku per šį diktofonas, ar įjungti automatinio įrašymo, kurie bus įrašyti ir saugoti debesyje 15 sekundžių kiekvieną failą.Leidžia teirautis juda maršrutus ieškiklis per pastaruosius 3 mėnesius.

Dienos Veiklos Sekimo ir Padėties nustatymo: Tai locator " gali įrašyti žingsnis skaičius duomenimis, per pastaruosius 7 dienas, lengvai sekti praeities veikla.Turi galingą padėties nustatymo funkcija, gali dirbti su GPS, GSM, LBS ir WIFI, pvz., nuotolinio valdymo pultas, vieną mygtuką ieškoti, žingsnis skaičiavimo ir t.t.

SOS ir Padėties nustatymo Užklausą: avarinės, spauskite SOS mygtuką, ir prietaisas bus išsiųsti skambučio ir pranešimo, padėti the guardian".Galite patikrinti vartotojo konkrečios vietos per mobile app " arba kompiuterį, ar jis yra pareikštas vaikams, senas, maišo ar automobilį, jūs galite rasti juos lengvai, kaip įmanoma greičiau.

Anti-trikdžių Režimą ir Elektroninių Tvora: Kai nėra trikdžių laiko intervalas nustatytas per APP dėl globėjo mobilųjį telefoną, šis diktofonas, bus apsaugoti balso pranešimus ir skambučius.Kai jūs centras prietaise nustatyti vietovės žemėlapyje, jis bus nedelsiant signalą, jei trackeris yra toli nuo ploto.Jokių rūpesčių dėl savo saugumo.

Žemas baterijos Signalą: Kai srovės galia yra mažesnė nei 20%, Diktofonas nusiųs signalą informacija jums padėti įkrovimo laiką.

Kitus Nuotolinio valdymo Funkcijas: Rasti tracker, žadintuvas, išjungimo, paleisti iš naujo.Šių funkcijų prietaisas gali būti įgyvendintos per globėjas mobiliojo telefono APP.

Tipas:GPS Locator

Tinklas:GPS/AGPS/LBS/WIFI

Baterijos Tipas:3.7 V 500mA Li-ion Baterija

Įkrovimo Įtampa:DC 5V

Dažnis:850/900/1800/1900MHz

Įkrovimo Įvestis:AC 110-220V, 50/60Hz

GPS Padėties nustatymo Tikslumas yra Apie 10m

Budėjimo Time10 dienų

Darbo Laikas:4-6 dienas

Plėtimo Korta:Mini SIM kortelę (neįtraukta)

Medžiaga:Plastikas

Spalva:Juoda

Dydis:Apytiksl. 43 * 26 * 1m

Pakuotės Turinys:

1 * GPS Locator

1 * USB Kabelis

1 * Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai