4pcs Kalėdų Dovanų Dėžutes, Santa Claus Saldainių Dėžutė Linksmų Kalėdų BoxesPackaging Maišeliai Namuose Naujųjų Metų Kalėdų Dekoro Vaikams Dovanos 2021

4pcs Kalėdų Dovanų Dėžutes, Santa Claus Saldainių Dėžutė Linksmų Kalėdų BoxesPackaging Maišeliai Namuose Naujųjų Metų Kalėdų Dekoro Vaikams Dovanos 2021

s5204

Nauja

Yra sandėlyje

€2.03 €1.38
Vnt.

Žymos: dovanų idėjos, dėžutė gėlė, paslaptis dovanų dėžutė, dėžutė popieriaus, lauke packag, dėžutė dovanoms suede, dėžutė dovanų, balta, nuotaka dovanų dėžutė, krepšys dovanų, džiuto lauke dovanos.

Savybės: --saldainiai pakavimo dėžutė su briedis ir santa claus modelis yra labai puikūs ir gražūs.Ji gali padėti jums sukurti Kalėdų atmosferą.

- Tai maisto pakuotės, dėžutės labai tinka, kuriuose saldainiai, šokoladas, kepta vištiena, bulvytės, mėlynių pyragas ir kitų maisto produktų, kurie yra naftos, atsparus ir šilumą izoliuojančių.

--, Kokio dydžio šis laukelis yra 10*11 (labiausiai embedded dalis)*2.8 cm.Jūs galite naudoti ją platinti saldainius ir atiduoti jį į vaikų aplink jus.

- Tai maisto pakuotės, dėžutės pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos medžiagos, kurios yra bekvapis ir netoksiškas ir gali būti saugiai naudojamas.

Parametrai:

--Medžiaga: popierius kortelės

--Dydis:

Besitęsianti: apie 17*10cm

Po lankstymo: apie 14*10*2.8 cm

--Produkto svoris: apie 9g/vnt.

--Produkto naudojimas: pakuotė, saldainių, šokolado, mėlynių pyragas ir kitų produktų

--Produkto spalva: spalvotas

Pakavimo sąrašas:

--4*candy pakavimo dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai