3.28 ft Dirbtinis Gebenės Lapų Vynuogių Lauko Terasoje Vestuves Sienų Dekoras

3.28 ft Dirbtinis Gebenės Lapų Vynuogių Lauko Terasoje Vestuves Sienų Dekoras

s5133

Nauja

Yra sandėlyje

€4.66 €2.66
Vnt.

Žymos: lauko dirbtiniai augalai atsparus uv, dirbtinis vynuogių, dirbtinis ivy didelis vynuogių lapų, dirbtinis didelės gamyklos, dirbtinis ivy vestuvių, dirbtinių palmių, namu apdaila namo, pranešk apie netikrą "ivy", lėlės apdailos namų, VYNUOGES.

Aprašymas:

Dydis: Ilgis 100cm, 12 bifurcations, sudaro dideli lapai + maži lapai, klasikinis dizainas gali patenkinti savo apdaila poreikius visais metų laikais.

Tinkama Proga: dirbtinis ivy girlianda gali papuošti vestuves,šventes,vakarėlius,namų dekoracijos,tvoros,aptvarai,gėlių duoklės,skrenda sūpynės rėmas,oro kondicionavimo vamzdžiai,vandens vamzdžiai,stakta,eksponuotos, laidai,laiptai,led žibintai ir kt.

Kokybiškos: Aplinkos apsauga, ne blukimo,uv atsparūs, ne nukristi, geras atsparumas dilimui.

Patvarus ir Daugkartinio naudojimo: Gebenės lapų yra pagamintas iš audinio, stiebai yra pagamintas iš plastiko, tai minkštas ir lengvai išlenktas arba sumažinti, kaip jums reikia, ir prisitaikyti prie visų rūšių oras.

Tikroviškos Išvaizdos: Skiriasi nuo šviežių augalų, šių padirbtų augalų priežiūra-nemokamai, puikus ir darni lapai, ji atrodo tikroviška ir bus pridėti elegancija jūsų kraštovaizdžio, suteikti ryškus ir tikroviškas puošmena jūsų namuose.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas+Audinys

Dydžių Lentelė:

Ilgis: 100cm / 39.37 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Dirbtinis Gebenės Lapų Augalai

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai