Naujas Atvykimo Zoom Šviesos Plauti 10x30w Led Linijinis Siena Plovimo RGBW 4IN1 Led Juostelė Šviesos DMX Taško Kontrolės Siena Plovimo Led Šviesos DJ Baras

Naujas Atvykimo Zoom Šviesos Plauti 10x30w Led Linijinis Siena Plovimo RGBW 4IN1 Led Juostelė Šviesos DMX Taško Kontrolės Siena Plovimo Led Šviesos DJ Baras

s51113

Nauja

Yra sandėlyje

€410.50
Vnt.

Žymos: led 1912w plauti zoom, juda galvos plovimo zoom, lyra plauti zoom uv, lipdukas zoom zoom, led veidrodis zoom, les plauti zoom, led wash 108 zoom, lyra led zoom, daug plovimo zoom, led zoom dji.

Naujas Atvykimo Zoom Šviesos Plauti 10x30w Led Linijinis Siena Plovimo RGBW

4IN1 Led Juostelė Šviesos DMX Taško Kontrolės Siena Plovimo Led Šviesos DJ Baras

Specifikacijos 1. Modelio numeris: FT-627A 2. Įtampa: AC90-245V 50Hz/60Hz effect 3. Galia: 300w 4. Sertifikatas:CE & ROHS 5. Gaminio dydis: 505*136*325mm,Neto svoris:9.5 kg Techniniai Parametrai 1. Šviesos šaltinis:10*30w RGBW 4in1 LED 2. Kiekvienas led kontroliuojamos atskirų 3. Transfokavimo diapazonas: 3-60degree 4. Lifetime: 50000h 5. Valdymo režimas: DMX512, garso, auto 6. 7channel režimas: 33CH/19CH/34CH/48CH/49CH/28CH/29CH 7. Tlit judėjimas: 210 laipsnių

Nuotraukos

Kaip pateikti užsakymą ?

Factory Apžvalga

Sertifikatai

Prekyba Terminas

1. Kaina terminas : EXW kainos arba FOB

2. PREK.KOD 1PC

3. Apmokėjimas : T/T", " Western Union, Paypal, Grynųjų Pinigų

4. Pristatymo laikas : 1-5days po apmokėjimo

5. Pristatymas : oru, jūra, DHL/Fedex/UPS/EMS

6. Garantija : 1 metai

7. Pakuotės : standartinis eksporto kartono ar skrydžio atveju

8. Po parduoda paslaugos : Jei yra problema su produktu, nuotraukų ar vaizdo įrašų, yra būtinos, kad galėtume patikrinti, atidžiai ir jums, mes siūlome jums pakeisti dalys nemokamai , jei per 1 metų garantija.

Kodėl verta rinktis mus ?

1. Mes esame gamintojas , 1 metų garantija laikas

2. Visi mūsų pardavėjų žinoti produktus, na,mes galime suteikti jums gerą tyrimo tarnyba.

3. Mano fabrikas turi profesinės žmogus užtikrinti gerą paslaugas po pardavimo , ir profesionalių inžinierių ir KS, ir įsitikinkite, kad šviesos bus tinkamai veiktų.

Griežtai bandymas prieš vežimą.

4 .Mes galime pasirūpinti siuntą, jums ir padės jums išspręsti bet shi pping sunku, įskaitant DHL, "FEDEX", UPS,TNT,Oru ar Jūra.

5 .Trumpas pristatymo laikas: 2 - 5 dienas,pagal kiekį, mėginys gali

būti pristatytas tik 1 dieną.

Atsiliepimai

❤ Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums !

❤ , Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos , prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų , ačiū !

❤ , Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos , prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, ir mes galėsime išspręsti problemą iš karto , ačiū !

Įmonės informacija

Guangzhou feituo įrangos gamykla yra aukštųjų technologijų gamintoju LED scenos šviesos produktus.mūsų facory pradeda gaminti nuo 2007 m. termino pradžioje, mes tiesiog padaryti , ir tt.Šiandien mes turime beveik 10 000 kvadratinių metrų " standard dirbtuvių ir apie 70 darbuotojų, mes turime fabriko direktorius, profesinės QC darbuotojai, 3 inžinierių.mes turime išplėsta , led miesto spalvos ir pan.visi juos turime, CE,ROHS sertifikatas.

2012 m., mano gamykloje nustatytas naujas filialas gamyklos, jos ne tik, kad led par, led judančios galvos,bet taip pat padaryti dmx valdiklis, led matricos žibintas, , spindulys juda galvos, rūko mašina ir kt.šiandien iš viso darbuotojams pasiekti iki 100.

90% mūsų led žibintai buvo eksportuojami į daugiau kaip 80 pasaulio šalių.feituo apšvietimas buvo labai gyrė mūsų klientams visame pasaulyje.Mes taip pat turime sertifikatus, tokius kaip ISO9001, Kinijos Eksporto Licencijos, CE ir RoHS.SGS.kt.

Feituo gamykla bus ir toliau išlaikyti aukštos kokybės žibintus, geriausias aptarnavimas.priimtiną kainą.mes tikimės, kad su klientais pasiekti win-win situacija.

Mes taip pat atlikti OEM gamyba.Kviečiame jus mėgautis ir dalintis šviesią ateitį su mumis.

Adresas: No. 11, Shitai Kelių, Yagang, Shijing Gatvės, Baiyun District, Guangzhou, Guangdong, Kinija (Žemyninė)

Dėkojame už peržiūrėti mūsų interneto svetainėje ir kviečiame apsilankyti mūsų gamykloje !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai