Automobilių Modifikuotų Priemonė, Automobilis Voltmeter Matuoklis Universalus Dizainas Su Lengvųjų Automobilių Surinkimo Dalys Ir Įranga

Automobilių Modifikuotų Priemonė, Automobilis Voltmeter Matuoklis Universalus Dizainas Su Lengvųjų Automobilių Surinkimo Dalys Ir Įranga

s5111

Nauja

Yra sandėlyje

€3.50 €2.59
Vnt.

Žymos: 5a dc variklis, 12 voltų voltmeter, auto diagnostikos įranga, realaus laiko laikmatis, padidinti gaug, auto tiekimas, auto meter, akumuliatoriaus testeris rinkinys, voltmet, gaug.

44291 GERIAUSIAS DALYKAS

Savybės:

1. LED skaitmeninis ekranas: Šis produktas yra skaitmeninis LED ekranas, kai darbo, skaičius, yra aiški ir aišku iš pirmo žvilgsnio.

2. Ekologiškai-draugiškas ir anti-liepsną medžiagos: Jis yra pagamintas iš juodos ekologiškos ir anti-liepsną medžiagos, kuri gali geriau integruoti su savo automobiliu.

3. Saugos CE sertifikavimas: produktas yra CE sertifikuota ir saugiau naudoti.

4. Sandarūs vandeniui ir dulkėms: nereikia jaudintis, lyja ir plauti automobilį.

5 Taikoma scenos: DC12V-24V transporto priemonių, motociklų, laivų, jachtų, SUMA, RV, ATV ir kitų transporto priemonių yra bendros.Kaip ilgai, kaip jūs galite pakeisti padėtį galima keisti.

Aprašymai:

1. Apsaugos dizainas: Atvirkštinio poliškumo apsauga, teikti keletą apsaugos ir saugiau naudoti.

2. Aukštos kokybės medžiagos: aukštos temperatūros poveikiui, ekologiškos ir ilgaamžės liepsną ABS plastiko ir geras laidumas, juoda matinė apdaila, dėvėti, atsparus, patvarus.

Techniniai duomenys:

Įtampa ekranas: raudona, mėlyna, žalia

Produkto spalva: juoda

Išmatuojami įtampa: 6-30 V

Įėjimo įtampa: 12V

Vaizdo režimas: skaitmeninis ekranas

Pakuotė:

1 * Automobilių digital voltmeter

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti dabartinių spalvų elemento.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai