Naujas Vyrai Moterys Kamufliažas Ortopedinių Korsetas Atgal Paramos Paramos Backpain XXL-S Peties Korektorius Sveikatos Priežiūros sausgyslių patempimas Atkūrimo

Naujas Vyrai Moterys Kamufliažas Ortopedinių Korsetas Atgal Paramos Paramos Backpain XXL-S Peties Korektorius Sveikatos Priežiūros sausgyslių patempimas Atkūrimo

s5041

Nauja

Yra sandėlyje

€15.09 €10.11
Vnt.

Žymos: nugaros skausmas lipdukas, Atgal diržas, atgal petnešomis moterims, nugaros skausmas, Atgal Dirželis, kaklo pleistras, diržas medikas, atgal gipso, backpain, kaklo gipso.

Naujas Vyrai Moterys Kamufliažas Ortopedinių Korsetas Atgal Paramos Paramos Backpain XXL-S Peties Korektorius Sveikatos Priežiūros sausgyslių patempimas Atkūrimo

Neopreno Medicinos Nugaros Laikysenos Korektorius LAIVAGALYJE-B002

Produkto pavadinimas:laikysenos korektorius diržo Modelio Nr.B002 Medžiaga:Neoprene, elastingas audinys, pp barai, reguliuojamas dirželis, magic stick Dydis: S M L XL XXL Spalva:Balta,rožinė, mėlyna OEM:Priimtas Sertifikavimas:CE,FDA ir ISO9001 Bruožas ----- laikysenos korektorius diržas: 1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2. Koreguoja jūsų laikyseną ir atkuria sveikiau ūgio prie kūno, o sumažinti apatinės nugaros skausmas, slouching ir hunching. 3. Tarnauja, kaip puiki pagalba asmenims su osteoporozės ir postural sutrikimus. 4. Išvengti deformacijos, stuburo. 5. Veiksmingai užkirsti miopija, arba trumparegystė. 6. Palengvinti žmogaus kūno nuovargį. 7. Prisidėti prie auginimo plėtrą. 8. Bloga laikysena gali būti pataisyta keitimas vaikščioti, sėdėti bloga laikysena, tampa gera įpročius, padėdamas išlaikyti normalų fiziologinį kreivės stuburo apsaugoti stuburą.Funkcija---- laikysenos korektorius diržas: 1.Teisingai stovi, sėdi ir vaikščioti laikysena. 2.Išvengti deformacijos, stuburo, 3.Palengvinti žmogaus kūno nuovargį. 4.Prisidėti prie auginimo plėtrą. 5.Padaryti jūsų juosmens ir nugaros likti tiesus. 6.Sumažinti apatinės nugaros skausmas, slouching ir hunching.Įmonės Informacija

Shijiazhuang aofeite import & Export Co.,Ltd " yra įkurta 1982,buvęs pavadinimas yra kinija anping antras ortopedija equioment gamykloje, kuri priklauso aofeite h,.k)medicinos prietaisų co.,ltd " yra išsami prekybos verslo integruoti dizaino,gamybos ir prekybos.Įsikūręs prekybos ir paslaugų zon high-tech zone,Shijiazhuang Miestas,Hebei Provincijos,bendrovė naudojasi patogus susisiekimas, laisvai informacija ir elegantenvironment.

Bendrovė daugiausia gamina juosmens atrama serija,motinystės diržo serija,fiksavimo paramos serijos, anti-decubitus oro čiužinys serijos ir pan., kurie,pasižymi turtinga veislių ir priimtinos kainos,yra daugiausia eksportuojami į Europą,Ameriką,Afriką,Vidurio Rytus,Pietryčių Azijoje,Japonijoje,Pietų Korėjoje ir kitose šalyse ir regionuose.

Nuo savo veiklos pradžios bendrovė buvo pasirašiusi verslo filosofija "Meistriškumo,Kokybės",pelnė klientų pasitikėjimą ir namuose, ir užsienyje, o taip pat sukūrė savo prekės ženklą, remdamasi jo nuolatinė plėtra,naujovės,išskirtinės kokybės,lengvatinėmis kainomis,naujos konstrukcijos,įvairios veislės ir nuoširdus aptarnavimas.

Su "Kokybės Pirma,Klientas Pirmą,Reputaiton Pirma,Paslauga Pirmasis" kaip jos principas,bendrovė kartu su visais jo darbuotojų,yra pasirengęs laimėti y mūsų pasitikėjimą ir paramą per nuoširdus ir kokybiškas paslaugas, remiantis tarpusavio ir laimėti-laimėti!

DUK Shijiazhuang Aofeite Medicinos Prietaisas Co.,Ltd.Kinija Mes specializuojamės plėtros ,gamybos ir prekybos Motinystės diržo serija,Juosmens atrama serija,po Gimdymo, pilvo diržus serija,Ortopedijos petnešomis serija ,Turmalinas magnetinio petnešomis serija ir t. t.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai