Skraiste soiree 2020 vestuvių suknelė, su nuimamu sijonu visiškai nėrinių rankovėmis nuotakos suknelė

Skraiste soiree 2020 vestuvių suknelė, su nuimamu sijonu visiškai nėrinių rankovėmis nuotakos suknelė

s50185

Nauja

Yra sandėlyje

€466.25
Vnt.

Žymos: juodos odos playsuit, nuimti sijonas, suknelė wed, suknelė wed, china suknelė su nuimamais traukinys, wed suknelė 2020 m., vestuvinė suknelė su atsiskyrusiu sijonas, papildomų dydis, nuotakos suknelė, nuotakos suknelė undinė.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

mes pažadame jums naudoti geriausios kokybės audinių, kad jūsų suknelė.Aukštos kokybės yra mūsų tikslas !

1.Modelis Šou.kaina tik suknelė ir nuimamas traukinio, o ne su šydu, jei jums reikia šydas, prašome apmokėti šią nuorodą:

dėl nuotraukų, šydas yra 400cm ilgio, prašome susisiekti su mumis uždangos ilgį.

Iki liemenė mes įdėti 13-15 vnt kaulus, tai yra naudinga formuoti savo kūną,ir ten turi aukštos kokybės bulit-in liemenėlė.ši liemenėlė dirželis mes naudojame, yra plotis, ji yra 7cm.taip, kad suknelė nustatyti bei savo kūną.

2. Kaip išmatuoti.

1).Stardand Dydis:

2).Pagal užsakymą pagaminti Dydis:

žemiau paveikslėlyje gali pasakyti, kaip matuoti.jei jūs turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Prašome Užpildyti Formą:(vestuvių suknelė dydis)

(1)Krūtinė:__

(2)Liemuo:__

(3)Klubo:__

(4)Nuo Peties Iki Grindų per krūtinė su batai:__

(5)petys į Petį:__

Jei suknelė turi dirželį, ar rankovės,mes vis dar reikia kitų dydis:(jei jūs nežinote, kaip priemonė, prašome susisiekti su mumis.)

(6)Armseye:__

(7)Bicepso:__

(8)Peties, kad Krūtinė:__

Norėdami išvengti dydis problemų,mes rekomenduojame jums padaryti nėriniai atgal,jei norite, kad užtrauktukas,prašome priemonė aiškiai.ačiū!

3.Spalvų Paletę .

tai satino spalvų paletę,jei jūsų vestuvių suknelė yra ne iš satino,prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti spalva,ačiū!

4.Suknelė išsamiai parodyti.

Tokia yra mūsų nekilnojamojo mėginio suknelė informacijos šou.mes naudojame tik aukščiausios kokybės audiniai rinkoje, kad jūsų suknelės.mes teikiame aukščiausios kokybės ir geros kokybės dviejų rūšių vestuvinių suknelių.Jei jums reikia specialių reikalavimų, jūs galite susisiekti su mumis,kaip norite siūti kai swaroviski jūsų vestuvių suknelė ar norite, 100% nekilnojamojo šilko, kad jūsų suknelė.Būti nemokamai į mus,jūs gausite vestuvių suknelė svajojate apie !!

5.Apie mūsų gamykloje.

Mes esame OEM Gamykla,mes ne artimųjų verslui.Visa Suknelė yra tiesiogiai Gamina ir Siųsti į ranką.Taigi, tos Pačios Kokybės, Bet kainos yra labai Mažos, Nei vestuvių suknelė parduotuvė ir artimųjų verslininkas.Mes naudojame tik aukščiausios Kokybės audiniai, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai " suknelės.Mūsų principas:kuo geriau SUKNELĘ MŪSŲ KLIENTAMS !(mes teikiame didmeninės specialios etiketės vestuvių suknelė)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai