Komposto Dėžę Virtuvės Skaitiklis, 1.5 Galoną Milteliai Dengtos Ketaus Virtuvės Kibiras su Dangčiu, Šiukšlių Kibiras, Perdirbimo Caddy

Komposto Dėžę Virtuvės Skaitiklis, 1.5 Galoną Milteliai Dengtos Ketaus Virtuvės Kibiras su Dangčiu, Šiukšlių Kibiras, Perdirbimo Caddy

s48977

Nauja

Yra sandėlyje

€25.80 €18.57
Vnt.

Žymos: naminis nerf barai atv, putų tinkavimo mentele, genshin kequin cosplay, ipad oro klaviatūros 2019, genshin poveikio pižama, genshin cosplay childe, ipad oro garsiakalbius garsiai, ipad oro pieštuku 2 rose, mercedes led ženklas w205.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Komposto Dėžę Virtuvės Skaitiklis, 1.5 Galoną Milteliai Dengtos Ketaus Virtuvės Kibiras su Dangčiu, Šiukšlių Kibiras,Perdirbimo Caddy GRAŽUS ESTETINIS: Ar jums patinka kompostavimo ir norite, kad jūsų virtuvė atrodo gerai, o tai daro?Tada ieškoti ne toliau!Šis baltos spalvos kompostinės atrodys nuostabus jūsų namuose, countertop, biuro ar bet kur!Bet svečių, draugų ar šeimos narių bus tikrai komplimentas jums šis prabangus ieško patalpų kompostas gali.

PATOGUS DYDIS: 1.5-Galoną.Pakankamai didelis, kad tilptų kelias dienas, verta maisto likučiai, bet pakankamai mažas, kad gauti į kelią!Tiks beveik bet kur: ant prekystalio, po kriaukle spintelė arba bet kurio kampo, iš jūsų virtuvės. - o didinti, bet dekoro.

PATOGUS ir TVIRTAS VARŽTAIS RANKENOS, Dangtis ir Kibiras: Lengva transportuoti į savo sodą ar imtis ne tuščias eiti į didesnės kompostavimo dėžę.Pagamintas iš aukščiausios kokybės, tvirtas, rūdžių įrodymas, miltelių danga kieta vieną gabalą, iš anglies plieno.Kokybės ir meistriškumo kuriuo galėtų pasikliauti.

FUNKCIJOS IR MADA: prigludusios dangtis su varžtais-rankena ir stora montavimo aktyviosios anglies filtras.VIDAUS DANGA apsaugo nuo korozijos arba rūdžių ir lengvai valykite, valykite su muilu ir vandeniu.

KIETOSIOS Anglies PLIENO konstrukcija: Šis bin truks amžius!PAPRASTA!Tiesiog įdėti vaisių, uogų ir daržovių likučiai, kiaušinių lukštai, kavos mala, filtrai ir arbatos maišelius į kompostinę ir iškelties į ne kompostas, kai pilna.

Funkcijos: 1. Šią gražią baltos spalvos, komposto dėžę su "KOMPOSTAS" papuoštas gražiausių šrifto priešais.Tai paprasta stiliaus bin bus pastebėta ir tai bus nustebinti.

2. Ekologiškas būdas sukurti maistinių medžiagų-turtingas trąšos jūsų augalams arba sodas.

3. Patogus ir patogus būdas surinkti laužas, komposto krūvą arba didesnis, lauko bin: mažiau ilgas keliones didesnių komposto dėžę.

4. Tiesiog vieta jūsų žinutes, bananų ir apelsinų žievelių ir "apple" šerdys bin - kai bin pilna, pasiimti už jūsų didesnių kompostinė su patogia nešimo rankena.

5. Šios dėžės yra pagaminti iš aukščiausios kokybės geležies ir gražiai padengtas milteliniu būdu teikti metus kompostavimo.Aptakus milteliai-danga daro jį labai lengva valyti su muilu ir vandeniu.

6. Ankštų dangčiu - kartu su medžio anglies filtro - bus laikyti atokiau kvapas, parazitų ir skrenda, taigi jūs galite užpildyti jį bent savaitę prieš ištuštinti.

spalva: balta

Medžiaga: geležis

dydis: 19.4x19.4x20.5cm

Pakuotės Turinys:

1xCompost Bin

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<