Glockenspiel Bell Rinkinio, Įskaitant 30 Pažymi, Glockenspiel 8 Colių Praktikos Pad Mušamųjų instrumentų Reguliuojamo Aukščio Pradedantiesiems

Glockenspiel Bell Rinkinio, Įskaitant 30 Pažymi, Glockenspiel 8 Colių Praktikos Pad Mušamųjų instrumentų Reguliuojamo Aukščio Pradedantiesiems

s48132

Nauja

Yra sandėlyje

€159.31 €105.14
Vnt.

Žymos: smart žiūrėti įkroviklis sn82, slytherin oficialus šalikas, musonas vaikai šalis suknelė, piniginės telefono dėklas xiwang, miki maous cookie cutter, sijonas " top set moterų 2020 m., mažas sukasi karabinai, sonoff smart touch šviesos, mike wazowski deviantart.

Savybės:

Specialiai sukurta bell rinkinį, jis turi glockenspiel su dvi eiles klavišų ir 30 pastabos (diapazonas: G5-C8) ir 8 colių naudotis trinkelėmis, padėti panaudoti savo veiklą, patirtį ar mokymus.

Paprasta žaisti, su aukštos kokybės garso, galite tiesiog naudokite komplekte mallets trankyti barų ar praktikos pad, tada žaisti melodijas ar kai paprastas ir gražus dainas su savo vaikais, šeima arba studentai.

Reguliuojamo stendas apie 26.9-60.6 cm ir vertikaliai pasuktas į viršų jungtis, tinka ir vaikams, ir suaugusiems.Galima reguliuoti stovo aukštis ir kampas pagal jūsų reikalavimus.

Susideda iš aliuminio plokštės glockenspiel, plastikiniai praktikos pad metalo ir padengti apačioje trikampis stovas yra stabilus, patvarus ir paskutinis ilgą laiką.Anti-slydimo pagalvėlės apačioje, taip pat padidinti stabilumui stovo.

Ateina su saugojimo krepšys specialiai sukurta Glockenspiel nustatyti, jis yra patogus jums naudoti, vežti ir saugoti.Ir jūs galite mėgautis įdomus žaisti bet kur, bet kuriuo metu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio+Plastikas+Metalas+Medis

Praktikos Mygtukai Dydis: 20cm / 8v

Stovo Aukštis: 68.5-154cm / 26.9-60.6 į

Prekės Svoris: 5.3 kg / 186.9 ozs

Pakuotės Dydis: 67 * 42 * 14cm / 26.3 * 16.5 * 5.5 į

Pakuotės Svoris: 6.2 kg / oz 218.6

Paketų Sąrašo:

1 * Glockenspiel

1 * Praktikos Pad

2 * Plastikiniai Plaktuku

2 * Mediniai Drumstick

1 * Reguliuojamas Stovo

1 * Muzikinis Stovas

1 * Saugojimo Krepšys

1. Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2. Mes naudojame ePacket pristatymas dauguma šalių, tokių kaip jav, Kanada, Australija, rusija, Vokietija, Prancūzija , Ispanija , Jungtinė Karalystė ir Naujoji Zelandija.

3. Prioritetas pristatymas, greitai, laivybos per 48 valandas.

4. Nėra sąskaitos faktūros ar gavimo ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai