3 Blykstės Šviesos 3 Softboxes 2 Normalus Trikojai 1 Bumas Stendas 1 Fotografavimo 1 Lentelė Flash Trigger 1 Krepšys Foto Studijos Komplektas

3 Blykstės Šviesos 3 Softboxes 2 Normalus Trikojai 1 Bumas Stendas 1 Fotografavimo 1 Lentelė Flash Trigger 1 Krepšys Foto Studijos Komplektas

s4797

Nauja

Yra sandėlyje

€342.87 €240.01
Vnt.

Žymos: intel pentium cpu g32, sidabro balto aukso, lazerio baras scenos šviesos, sidabrinis vonios kambarys juosta, lazerio spindulio šviesos 220v, bateliai mėlynos spalvos balta mergaitė, "intel" n3150 etalonas, bateliai mėlynos mergaitės aukštas, batai, batai, kulnas aukštas.

3 Blykstės Šviesos 3 Softboxes 2 Normalus Trikojai 1 Bumas Stendas 1 Fotografavimo 1 Lentelė Flash Trigger 1 Krepšys Nemokamas Pristatymas Foto Studijos Komplektas

Studija "flash" rinkinys gali būti naudojamas tiek skaitmeninė ir analoginė fotografija.Jis apima 3 "flash" apšvietimas, 3 softboxes, 2 normalus trikojai, 1 bumas stendas, 1 fotografavimo lentelė, 1 blykstė sukelti ir 1 krepšys.; Studija "flash" šviesos: nuorodinis skaičius: 38 Blykstės galia: 120 W/s Vardinė įtampa: AC 100-120 V, 60 Hz Flash galios kontrolė: Tolygus Aukščio blykstės intensyvumas: 1/8-1/1 Flash trukmė: 1/2000-1/800 sec Įkrovimo laikas: nuo 0,5-2 sek., Su built-in vergas vienetas garso signalo Įjungiamieji metodas: Sinchronizavimo laidas, bandymo mygtuką, vergas, flash trigger Spalvos temperatūra: 5600±200 K Saugiklis: 5, Modeliavimo lempos: 75 W Sync laido ilgis: 10 Maitinimo kabelio ilgis: 16 Matmenys: 7.8" x 7.5" x 4.3" (L x W x H) Softbox: Matmenys: 20 x 28" (W x H) Baltas ekranas Flash trigger: Galia: Imtuvas 2AAA, 1,5 V (Baterijos neįtrauktos) Galia: Siųstuvas 23, 12 V (Baterijos yra komplekte) Lauko veikimo atstumas: apie 66'-99' / 20-30 m Patalpų eksploatavimo atstumas: apie 66' / 20 m Sinchronizavimo greitis: 1/200 sek 16 kanalų Fotografavimo lentelė: Stalo plotis: 24" Maks.aukštis: 51" Trikojis: Trikojo aukštis: 31"-83" Maks.pratęsimo ilgis: 59" Medžiaga: Aliuminio Strėlės stovas: Medžiaga: Aliuminio Stovas aukštis: 31"-83" Stovėti vamzdžio skersmuo: 7" / 7.5" / 9" Counter ilgis: 6'-10', Counter vamzdelio skersmuo: 10" / 8" Su krepšys

;Ši studija flash rinkinys idealiai tinka tiek skaitmeninė ir analoginė fotografija.Blykstės šviesa yra prie pridedamo stovo.Tai yra aukštojo varomi strobe šviesos, kurios gali būti naudojamos tiek patalpose ir lauke, ir gera studija dirbti ir didesnio masto apie vietą ūgliai tiek.Blykstės galia yra be galo reguliuojamas nuo 1/8 iki 1/1, todėl jūs galite reguliuoti šviesos į jūsų norimą ryškumą.Jis gali būti sukeltas komplekte sinchronizavimo laidas, bandymo mygtuką, built-in vergas vieneto ir flash trigger.Wireless flash trigger sudaro siųstuvas ir imtuvas, kuris pasižymi aukštos kokybės, greito reagavimo ir ilgą atstumą.Tai leidžia jums dirbti su "flash" žibintai nenaudojant sinchronizavimo kabelis.Su softbox padeda pašalinti atšiaurių šešėliai ir įvyniojimas į šviesą aplink objektą suteikti jums tobulas nuotraukas.Reguliuojamo trikojo, " leidžia sukurti tinkamas apšvietimas poziciją.Pagamintas iš stipraus aliuminio, atsižvelgiant stovas yra stabilus ir patvarus.Su komplekte krepšys, flash kit yra lengva saugoti ir transportuoti.Fotografavimo lentelėje yra nepakeičiama priemonė, kai norite fotografuoti mažus objektus.Dizaino stalo daro, tikrai pamatysite ne perėjimas tarp stalo ir fono.Jis taip pat leidžia apšviesti iš abiejų apačioje ir už objektą.Jūs galėsite pridėti įvairių priedų su komplekte laikikliai.Pristatymo apima 3 "flash" apšvietimas, 3 softboxes, 2 normalus trikojai, 1 bumas šviesos stendas, 1 fotografavimo lentelė, 1 flash trigger, 1 sinchronizavimo laidas, 3 galios kabeliai ir 1 krepšys.;

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Saulesvilos.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<