Nerūdijančio Plieno Virš Durų Rankšluosčių Džiovykla Juostos Laikikliai Universalus Tinka ant Spintos Spintos Durys Pack 2

Nerūdijančio Plieno Virš Durų Rankšluosčių Džiovykla Juostos Laikikliai Universalus Tinka ant Spintos Spintos Durys Pack 2

s47824

Nauja

Yra sandėlyje

€7.10 €5.68
Vnt.

Žymos: kaip sužinoti telefono šnipinėjo, uždaryti karoliai retro, eaton pilnesnis lipdukas, "honda" raudona emblema 8, pigūs mam buteliukai, jk, pigūs vyras atveju idėjos, enduro šalmą suaugusieji, kampe žoliapjovės fx100, uždaryti objektyvas canon eos.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Šis rinkinys 2 per kabineto durų rankšluosčių džiovykla sukurti trumpąją rankšluosčių džiovykla su virtuve, vonios, biuro, garažas, ar parduotuvę.Puikus dydis, kad išlaikyti rankšluosčiu, ar patiekalas rankšluostį ten, kur jums reikia.

Pagaminti iš stipraus plieno atsparia rūdžių atsparia apdaila; Minkštas putų pagalvėlės po daugiau durų kabliai apsaugoti spintos; Lengva Priežiūra - Valykite, valykite su drėgnu skudurėliu.Spalvingas šlifuoto nerūdijančio plieno apdaila eina su bet dekoro, priešinasi smudges ir nebus rūdžių.

Tiesiog pakabinti ant bet kabineto duris.Nr įrengimo ar reikalinga techninė įranga.Gumos pamušalu kabliai labiau apsaugoti spintoje nuo įbrėžimų ir dings.Naudoti mėnesius ar metus, nepaliekant ženklas ar skylę, už.

Pakabinti už spintos išlaikyti rankšluosčiai prie pirštų galiukais arba viduje spintos daugiau dist laikymui; Puikiai tinka skalbinių, komunalinių paslaugų patalpos ir garažai; Naudoti namai, butai, vilos, nameliai, RVs, kemperių ir daugiau.

Ne Varžtas ir Jokių Įrankių:rankšluostį holde gali būti lengvai tvirtinama prie bet kokios standartinės kabineto duris ar stalčių ir perkelti jį lengvai, kai jums nereikia naudoti jį.

Jis yra esminis elementas, siekiant pašalinti virtuvės skaitiklis, netvarką ir suteikia lengvą prieigą prie rankšluosčiu.

Vietos Taupymas:mažas dydis yra patogus mažoms patalpoms, kur sandėliavimo erdvė yra ribota.

Saugumas:Šis rankšluosčių džiovykla yra minkštos putos, kurios galėtų gina savo kabineto duris ir nuo įbrėžimų ir dings.

Aukštos Kokybės:Pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno medžiagos.Šį Rankšluosčių kabykla baras, yra tvirtas, anti-rust, anti-stain ir atsparūs korozijai.

Virtuvė:Kabo rankšluosčiu, rpg ir prijuostė.

Vonios kambarys:Kabo Skalbimo rankšluosčiu ir rankšluosčiu.Patogus paimti.

Durys:Naudoti vertikalioje erdvėje duris, neturi įtakos uždarymo.

spalva:Sidabrinė

Medžiaga:nerūdijantis plienas

dydis:23*6.2 cm

Pakuotės Turinys:

2*Nerūdijančio plieno stovas

Pastaba: Tinka per vidaus reikalų ministrų kabineto durų iki 0,8 colio / 2 cm storio.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai