Rankovės Prisijungimas Lazdele Pratęsimo Pratęsimo Lazdele Plaukioja Rankovės Trumpos mažą Nuorodą Dangos Lazdele Lazdele Greitai Vario Įrankis Veržliarakčio I2Z3

Rankovės Prisijungimas Lazdele Pratęsimo Pratęsimo Lazdele Plaukioja Rankovės Trumpos mažą Nuorodą Dangos Lazdele Lazdele Greitai Vario Įrankis Veržliarakčio I2Z3

s44948

Nauja

Yra sandėlyje

€2.09 €1.42
Vnt.

Žymos: tuščias skristi lazdele "pasidaryk pats", monopodzie pratęsimo lazdele, skristi lazdele rožinė, kamera pratęsimo lazdele, skristi lazdele kojinių, skristi lazdele geltona, skristi lazdele vaikas, veleno pratęsimo lazdele, sidabro lazdele pratęsimo, gopro pratęsimo lazdele.

aprašymas:

100% nauji aukštos kokybės

Du įrankiai yra sujungti į vieną: naudojamas kaip sūpynės pratęsimo lazdele, kai naudojamas kaip kompensuoti spragą, arba, kaip įprasta nelanksti pratęsimo lazdele.

Swing) funkcija leidžia jums pasiekti ir pasukti tvirtinimo detalės, kuris gali būti pasiektas tik kampu iki 15 laipsnių.

Spyruoklinius kamuolys stabdžių saugiai turi lizdo vieta,; objektyvų žiedą rankena, kad būtų lengva vadovas sukimosi prarasti tvirtinimo detalės.

Aukštos kokybės chromo vanadžio plieno grūdinti mūsų nuosavybės terminio apdorojimo proceso metu nenukentėtų daugiau

Sukimo momentas.

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: chromo

Naudojimo būdai: Naudojamas 1/4 colių rankovėmis su plėtiniu juostos, slenkančios juostos ir t. t., į siauras ir gilus tarpas varžtas išardymas

Įpakavimas: 1 x 1/4 po 4 dalių rinkinys

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai