CSN-A1 58mm Mini Šilumos Panel Mount Gavimo Spausdintuvą, suderinamą su APSEPM203-LV/SS(RS232+TTL,DC12V)

CSN-A1 58mm Mini Šilumos Panel Mount Gavimo Spausdintuvą, suderinamą su APSEPM203-LV/SS(RS232+TTL,DC12V)

s43218

Nauja

Yra sandėlyje

€16.21
Vnt.

Žymos: xp600, saulės laikrodis, kioskas spausdintuvą, epson l380, cashino spausdintuvą, dot matrix printer, 24v diafragma siurblys, a1 spausdintuvą, oro siurblio diafragma, a5 spausdintuvą.

Prašome pasitarti su pardavėju dėl specifinių krovinių vežimo prieš mokėjimo CSN-A1 58mm Mini Šilumos Panel Mount Gavimo Spausdintuvą, suderinamą su APSEPM203-LV/SS (RS232+TTL,DC12V)

Yra 3 variantai, kaip taip:

CSN-A1

RS232+TTL,5-9V

CSN-A1

RS232+TTL,12V

CSN-A1

USB,12V

Pastaba:

1,Jei jums, kad terminis spausdintuvas A1 per šią svetainę,mes išsiųsti tik RS232+TTL sąsajos,DC12V .

2,Prašome pranešti mums kalba ir baud rate po užsakymo pateikimo.Ar mes išsiūsime kaip numatytąjį nustatymą.

Įmonės Informacija

Xiamen Cashino Electronic Technology Co.,Ltd.Su turtinga patirtis ir profesinės R&D teamCashno sėkmingai pradėjo spausdinimo įranga.Tokių kaip nešiojamasis spausdintuvas, "bluetooth" spausdintuvą,panel mount terminis spausdintuvas,Kioskas spausdintuvams,POS gavimo spausdintuvu,brūkšninių kodų etikečių spausdintuvas,taip pat spausdintuvo mechanizmas( šilumos ir poveikį tipas) ir t.t.; Mūsų produktai paprastai yra naudojamas EKA/ECR), Transporto Bilietų,Priemonė Analizatoriai,KIOSKAS sistemos,Elektroninės medicinos įrangos,savitarnos tirpalas ir kt.

1.mes savo pažangias gamybos įrenginių gamybos spausdintuvai.

2. mūsų įmonės darbuotojų įgūdžių-visiškai darbuotojų, beveik paslaugos mūsų bendrovė per 4 metus.

3.mes esame profesionalų komanda, kilmė ir kokybės tikrinimo komanda.Kiekvienas spausdintuvas bus prašymą dėl gausiai kartų inspektavimo nuo žaliavos iki galutinio produkto, pvz., žaliavos tiekimą vertinimas, gaunamų medžiagų kontrolės, PCB lenta bandymo, auto cutter bandymo,printerhead bandymo...baigė spausdintuvo bandymų ir t.t.

4.mūsų patyrę pakavimo komanda bus paketą kiekvienas spausdintuvo stiprių carton geriausių būdas

oro/plaukiojimui transportu.

Mes pasirūpinsime everyting nuo gamybos iki prekių atvykimo!

DUK

1, Kaip galime užtikrinti aukštą kokybę?

Mes pasirūpinsime everyting nuo gamybos iki prekių atvykimo!

Pirmas.mes savo pažangias gamybos įrenginių gamybos spausdintuvai.Antra.mūsų įmonės darbuotojų įgūdžių-visiškai darbuotojų, beveik paslaugos mūsų bendrovė per 4 metus.

Trečia,mes esame profesionalų komanda, kilmė ir kokybės tikrinimo komanda.Kiekvienas spausdintuvas bus prašymą dėl gausiai kartų inspektavimo nuo žaliavos iki galutinio produkto, pvz., žaliavos tiekimą vertinimas, gaunamų medžiagų kontrolės, PCB lenta bandymo, auto cutter bandymo, spausdintuvas-galvos bandymo...gatavo spausdintuvo bandymų ir t.t.

Ketvirta,mūsų patyrę pakavimo komanda bus paketą kiekvienas spausdintuvo stiprių carton į geriausias būdas oro/plaukiojimui transportu.

2, K.: Mes norėtumėte turėti savo prekės ženklą, yra tai, kad gerai?

Taip, mes galime priimti OEM/ODM su savo prekės ženklą arba savo dizainą.Bet mums reikės MOQ įvairių modelių.

3, Q: Be to, anglų kalba, atlikite savo spausdintuvai paramos kitomis kalbomis?Ir kas sistemos veikimas, jos atsarginės kopijos?

Taip, mūsų spausdintuvas ne tik palaiko anglų kalba, bet ir rusų, ispanų, portugalų ir kt 48 skirtingomis kalbomis, ir atsargines kopijas "iOS", "Android", "Windows", "Linux" operacinių sistemų.

4, Q:ar galiu gauti nemokamą pavyzdį?Ir kaip ilgai aš galiu gauti pavyzdį?

(1) Pls pateikti mums išsamiai info apie savo kompaniją, metinė pirkimo kiekių ir kitos informacijos mes gali prireikti įvertinti, mes ir stengiamės taikyti nemokamai jums pavyzdys.Bet Pagal jūsų užsakymą spausdintuvą,gali grįžti į savo birių užsakymo

(2) Pristatymo terminas:1-2 dienos mėginio sandėlyje

5.Q: Mokėjimo terminai

Paypal, western union, T/T, anksto, arba kad Saulesvilos.lt.

6.Q: Garantija

Visi produktai pateikti Vienerių metų garantija.Per garantinį laikotarpį, padarytą žalą, ne žmogiškasis faktorius, CASHINO bus atsakinga už nemokamo remonto.Pavėluotas garantiniu laikotarpiu, CASHINO toliau teiks paslaugas už priimtiną kainą klientui.

Sutarties Info

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai