Prabanga Dirbtiniais Kailiais Zonos Kilimėliai, Grindų Shaggy Šilkiniai Pliušinis Kambarį Mergina Dekoras

Prabanga Dirbtiniais Kailiais Zonos Kilimėliai, Grindų Shaggy Šilkiniai Pliušinis Kambarį Mergina Dekoras

s4176

Nauja

Yra sandėlyje

€17.10 €9.58
Vnt.

Žymos: kailio kailiniai, europos kilimėliai, v kilimas, gardevoir, kailio zonos kilimėliai, prabanga apvalus kilimas, tvora grindų, baldai atsilošti, lokys kilimas, tapixo kilima.

Aprašymas:

Dydis: 60x120cm, 60x150cm, kaip jums pasirinkti.

Pagaminta iš nekenksmingų dirbtinių kailių, aukštos kokybės dirbtinės gyvūnų vilna užtikrinti, dirbtiniais kailiais išskirtinį.Mūsų kilimas yra storesnis ir pliušas, minkštesnė ir tankesnis, o ne mesti, suteikti jums itin minkštos prabangos touch jausmas.

Ne slydimo minkštos zomšos paramą, kuri yra patvari ir atlieka gerai kilimas ant grindų be stumdomas aplink.Vieta kilimas ant sausos grindys tik.Vandens pagal kilimas gali sukelti tai, kad slydimo.Laikyti dugno kilimas sausas.

Puikus namų dekoro, gali būti mašina plauti šaltame vandenyje, apie švelnus arba subtilus ciklas, nenaudoti baliklio, ne sausas, šilumos, umble išdžiūti ant mažos ugnies, neturi geležies, ar ne sausas, švarus, jis bus sugadinti krūva ir tekstūros, džiovinama pavėsyje.

Gali būti naudojamas miegamajame, gyvenimo ar valgomasis, svečių kambarys, vaikas kambarys, persirengimo kambarys ir t.t..Universalus naudojimas turi būti kėdė padengti, stendo apimti, savo lovos, priešais sofą, vaikų darželio kilimas, ar visur, kur tik galite įsivaizduoti.

Specifikacija:

Medžiaga: Dirbtinė Vilna

Spalva: Balta/Rožinė/Pilka

Dydžių Lentelė:

Dydis

60x120cm / 23.62x47.24inch

60x150cm / 23.62x59.06inch

Komplektą Sudaro:

1pc Kilimas

Pastaba:

Spalva gali skirtis dėl skirtingų ekrano, pls suprasti

Pls leisti 1-3mm paklaida dėl rankos tste, ačiū

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai