5/6/7 Dydis Gėlių Perlų Žiedas Crystal Vestuvių/Šalis/ - Metį Madinga Vario Rose Aukso Padengtą 18x5mm Žiedai TR0017

5/6/7 Dydis Gėlių Perlų Žiedas Crystal Vestuvių/Šalis/ - Metį Madinga Vario Rose Aukso Padengtą 18x5mm Žiedai TR0017

s4136

Nauja

Yra sandėlyje

€2.08
Vnt.

Žymos: dyzelinis oro šildytuvas 8000kw, apdailos gimtadienio pyragai, animacinių filmų nakties šviesos vaikai, kazino žetonas, pokerio žetonus, durų užraktas opel astra automobilių, yra lopšių reborn lėles 50 cm, padengti xiaomi 6a vaikams, dizaineris moteriška apyrankė, džinsinio audinio suknelė naujagimiui.

Prekės Informacija

Būklė:100% visiškai naujas ir Aukštos kokybės

Medžiaga:Varis

Dydis:18x5mm

Vidinis Dydis:15.5/16.5/17.5 Pasirinkti

Forma:Gėlė

Spalva:Rožinė Aukso

Suma:1pcs

Pareigos:Krauti Žiedą Produkto Savybės

.AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA -Pagamintas su variu, kuris yra alergija nemokama ir nėra lengvai ardo, rūdžių, ar dėmių su vandeniu.Top blizga, be nikelio.didelis patvarumas.Tinka jautriai pirštus.

.PUIKI VERTĖ UŽ KAINĄ;

.PATVARUS & STABILUS: Klasikinis dizainas.Ekstremalių paprasta, tačiau amžinas.Mielas ir žavinga.Aukštos Poliruoti rankomis, comfort fit juosta, Patogus Nešioti Jausmas.Lengvi

. PUIKUS KASDIENIŲ PAPUOŠALŲ IR DOVANŲ: būtina turėti aksesuaras bet spinta.Klasikinis Dizainas, Stilingas & Subtilus Kasdien Dėvėti.Ji taip pat yra geriausia dovana moterims/merginoms/ Draugei/ Mėgėjams/Pora/Mama.Geriausias Gimtadienis, Kalėdos, Motinos Diena, Valentino diena Pateikti bet Kada!!!

Pastaba:

1,Nes produktas yra Rankų darbo, todėl ten bus kai kurie skirtumai dydis

2,, Dėl skirtingų požiūriu, kai fotografuoti ir skirtingų monitoriaus šviesos, elementai gali įgauna skirtingų spalvų, su fiziniu tie.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai