Motociklo Posūkio Signalo Žibintai LED Už ktm 990 adventure sx 50 300 tpi 450 exc kunigaikščio 390 wiki 2017 sx 85 rc 390 duke 200 exc 250

Motociklo Posūkio Signalo Žibintai LED Už ktm 990 adventure sx 50 300 tpi 450 exc kunigaikščio 390 wiki 2017 sx 85 rc 390 duke 200 exc 250

s40412

Nauja

Yra sandėlyje

€17.75 €10.65
Vnt.

Žymos: ktm žaislas 300 exc, harley, tlumic ktm tpi, ktm, siurblys ktm sx 50, ktm sx, ktm tpi, ktm 690 led, pastumtas yadao, ktm 990 led.

Daugiau mylėti

Dekoderis

Sveiki, draugas, Ačiū už jūsų užsakymo,ten yra kažkas, ką jums reikia žinoti.

LED žibintai, yra tendencija.LED žibintai, yra energijos taupymas, mažos galios, didelio intensyvumo ir koncentruota, kuri yra populiari dėmesio dabartinės modifikuoti žibintai.

Tačiau, nustatę LED žibintai, viena didžiausių problemų yra ta, kad vairavimo kompiuteris bus rodomas kaltės; Tai, kas turi būti iššifruota.Nes galios LED šviesos yra mažas, galia originalo šviesos nėra pasiektas, ir važiavimo kompiuteris bus rodomas kaltės.

Mano parduotuvėje LED žibintų dekoderis.Veiksmingai išvengti tokių problemų.

Po pakartotinio bandymo, eksperimentų, ji gali būti veiksmingai užkirstas kelias, kad LED posūkio signalas mirksi per greitai, vairuotojo kompiuterių monitorių gedimus ir pan.Ir tinka visiems modeliams.

Savybės:

1,Pagamintas iš patvaraus ABS Plastiko labai storas apvalkalas ,Anti-Oxitation metalo medžiagos,Ir jis yra atsparus vandeniui ir atsparus smūgiams, stabilus ir tvirtas, kad būtų naudojamas atviro oro sąlygos .

2,Mažos apimties, lengvas, lengva įdiegti.

3,Didelis našumas, mažas nuostolis, mažas energijos suvartojimas, pasiekti tradicinės lemputės tos pačios šviesos ryškumą.

4, Tinka visoms motociklų kad su 10mm skersmens tvirtinimo varžtai.

6, Vandens Fllowing šviesos g nančius būdas papuošti savo motociklą , tinka daugeliui transporto priemonės modelį, pvz., Honda,Suzuki ,Kawasaki,Yamaha , KTM,Aprilia,Už Ducati ,Sccotor, už Motokroso ir kt.

7,Juodos vielos neigiamas, raudona laidą Postive.

Pakuotė:

2/4 vienetų x Universalus 12V motociklo posūkio signalo žibintai

Arba

2/4 vienetų x Universalus 12V motociklo posūkio signalo žibintai su Dekoderis

>> Patarimai

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo svetainės adresu, naudojant jūsų stebėjimą number:17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai