St209 Daugiafunkcinis Skaitmeninis Žnyplės Multimetras Didelio tikslumo True Rms DC / AC Srovės Apkabos, Testeris Voltmeter

St209 Daugiafunkcinis Skaitmeninis Žnyplės Multimetras Didelio tikslumo True Rms DC / AC Srovės Apkabos, Testeris Voltmeter

s37910

Nauja

Yra sandėlyje

€27.09 €18.96
Vnt.

Žymos: "pasidaryk pats" dabartinės apkabos, analoginis apkabos matuoklis, dabartinis apkabos mas, silpnos srovės apkabos, aneng st209, dabartinis apkabos, ut, ammeter apkabos matuoklis, dabartinis apkabos, apkaba dabartinis, aukštos dabartinės skaitmeninės apkabos.

Savybės:

1. Žandikaulio dizainas: atidarymo dydis žandikaulis 32mm, ir DC srovės ir KINTAMOSIOS srovės galima tiesiogiai išmatuoti su apkaba galvos.

2. Matavimas: apkaba multimetras gali tiesiogiai naudoti apkabos, galvos įvertinti NUOLATINĖS srovės, KINTAMOSIOS srovės, KINTAMOSIOS srovės įtampos ir nuolatinės SROVĖS įtampa, matuojant patogiau.

3. Ryškus ekranas: apšvietimas yra taip pat aišku, įjunkite šviesus ekrane taip, kad jūs galite pamatyti vertė ekrane aiškiai tamsioje aplinkoje.

Aprašymas:

Tai multimetras remia ne-kreipkitės matavimą, temperatūros matavimo, built-in jutikliai, o taip pat yra sukurta su žibintuvėlis apšvietimas, kuris yra saugi ir patikima.

Techniniai duomenys:

Modelis: ST209

Medžiaga: ABS

Svoris: 172g

Baterijos modelis: AAA*2 (nepridedami)

Dydis: 63.6 mm*31mm*80mm / 2.5*1.22 į*7in

Matavimo varžos diapazonas: 40M (Ω)

Spaustuvo angos dydis: 32mm

Ekranas: LCD

Matavimo įtampos diapazonas: 1000 (V)

Matavimo srovės diapazonas: 600 A)

Pakuotė:

1* Multimetras

2* Bandymų sukelti

1* Temperatūra vielos

1* Instrukcija

1* Saugojimo krepšys

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai