45cm*45cm Rožinė Akvarelė Handpainted Persikų Žiedų Modelius Pagalvėlė Padengti Sofos Pagalvę Padengti Namų Puošybai Pagalvę Padengti

45cm*45cm Rožinė Akvarelė Handpainted Persikų Žiedų Modelius Pagalvėlė Padengti Sofos Pagalvę Padengti Namų Puošybai Pagalvę Padengti

s35906

Nauja

Yra sandėlyje

€2.12 €1.23
Vnt.

Žymos: kawasaki zx9r žibintai, megztinis prarasti rankovėmis raudona, lacome lūpų dažų šepečiai, super sport marškinėliai, karoliai beeper petliner, megztinis vyrų žiemos mėlyna, td 90 orinės projektorius, laikykitės logotipą, diamond tiekimo, nerūdijančio plieno varžtai rc.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[49627]

[xlmodel]-[custom]-[49627]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Dydis : 45cmx45cm/17.7"x17.7 " Kiekis : 1 vnt Užpildymas : NR. ( Užpildymo, nėra įtraukti ) Medžiagų : Lino, Medvilnės nematomas užtrauktukas dizainas.nuimamas ir galima skalbti Skalbimo : skalbti Mašinoje.nėra lengva, kad išnyks.nenaudokite baliklio.pakabinti, kad išdžiūtų.Siekiant išlaikyti spalvą švieži,Tai geriau pridėti druskos į vandenį savo pirmojo skalbimo.Prašome atkreipti dėmesį: 1.Tai tik pagalvėlė padengti ,neturi būti užpildyti. 2.Visi pagalvėlės yra rankų darbo, gali būti ir 1-2cm nuokrypis yra.

3.Actural spalva bus nedidelis skirtumas tarp nuotrauką, nes šviesos ryškumą.

4.Modelis yra tik pirmojoje pusėje.

[xlmodel]-[custom]-[49831]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Kaip galima stebėti mano parecl?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Kokių nors Klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

[xlmodel]-[produktai]-[8888]

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai