10ml 3000mg Kanapių Aliejus, Kanapių Sėklų Aliejaus Ekstrakto Lašų Odos Skausmą Sumažinti Nerimo Geriau Miegoti Anti Stresas

10ml 3000mg Kanapių Aliejus, Kanapių Sėklų Aliejaus Ekstrakto Lašų Odos Skausmą Sumažinti Nerimo Geriau Miegoti Anti Stresas

s35614

Nauja

Yra sandėlyje

€4.07 €3.46
Vnt.

Žymos: kojos skausmas, meilės skausmo, kaukė skausmas, veido skausmas, cosplay itachi uchiha, cosplay uchiha, nagato skausmas, minato marškinėliai, naruto skausmas, anime skausmas.

Savybės:

1. Aliejus yra spaudžiamas iš skrudintų pasirinktą kanapių sėklos, jis yra būdingas aromatas ir skonis, būdingas kanapių sėklų, ir žalia spalva.

2. Skausmo: Vienas iš žymiausių naudą sveikatai kanapių aliejus yra jo analgetikas (analgetikas) poveikį.Maniau, kad kanapių aliejus sąveikauja su receptoriai į smegenis ir imuninę sistemą, mažina uždegimą ir malšina skausmą.

Kovoti su Nerimu: O kanapių aliejaus ekstraktas dažniausiai vartojamas fiziologinių simptomų, vis daugėja mokslinių tyrimų, kurie rodo, ji taip pat gali būti naudojami terapijos įvairių psichikos sveikatos sutrikimų, įskaitant nerimą.

4. Pagerinti Miego Kokybę: Kanapių aliejus taip pat padeda sulėtinti lenktynių omenyje, kad tai savo ruožtu skatina aukštos kokybės atsipalaidavęs giliau miegoti.

Pareigos:

1. mažina streso ir nerimo

2. mažina skausmą ir uždegimą

Geriau miegoti

4. gerina smegenų funkcija

5. mažina pykinimą

6. Skatina širdies sveikatos

Pastaba:

Ten gali būti kai kurių subtilių skirtumų tarp vaizdo spalvas ir tikrasis projektas.

Poveikis skiriasi nuo asmens.Jei jūs turite alerginė narėje, nutraukti naudojimą.

Pakuotė:

1X eterinis aliejus

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai