Remontas, Dalys Nikon D850 Priekinį Dangtelį Atveju Shell Vienetas Naujas originalus 12B37

Remontas, Dalys Nikon D850 Priekinį Dangtelį Atveju Shell Vienetas Naujas originalus 12B37

s34752

Nauja

Yra sandėlyje

€83.92 €67.13
Vnt.

Žymos: knyga "nikon" d850, d750, D850, d850 nikon, mb d18, silverstone atveju sata, atveju silverstone, fotoaparatai nikon d850, greitai nikon d850, narvas nikon d850.

Mokėjimas: priimame Alipay,Western union,Moneygram ir kt.pasirinkti labiausiai tinkamą vienas skirtas jums.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Laivybos ir siuntinių: Laivas prie JAV per Epacket ji gali trukti apie 7 - 15 darbo dienų, su sekimo numeriu.Prekės bus išsiųstos per 24 val., kaip tik jūsų mokėjimo patikrinti.Mes NEGALI būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas, strike, force majeure ir t. t.Pirkėjai yra atsakingas už visus užsakymą/muito mokesčiai jūsų šalyje.

Grįžti & Keistis Politika:

Jei jūs neturite patenkinti prekes (išskyrus žmogaus žalą ar netinkamo) gavimo prekės grąžinimo ar mainų.

Grąžinti ar pakeisti reikalavimai taikomi tik trijų dienų reikalavimus, siuntinių, gautų tomis pačiomis sąlygomis, priėmimo grįžti.

Grąžinimas ir Mainai, krovinių apmoka pirkėjas.

Ačiū

Atsiliepimai:

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes jums labiausiai patenkinamo atsakymo.

ačiū

Kontaktai: Jei yra kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis per Saulesvilos.lt.mes atsakysime jums per 24-48 valandas,išskyrus atostogų.

Kas Mes esame:

Esame profesionalų ir atsakingą grupę, nesvarbu, kad jūs turite bet kurį klausimą, gali būti consulting mus, mes jums priimtiną atsakymą.Mūsų produktus galite būti tikri, mes išbandyti prieš išeinant.

Ačiū už jūsų pirkti !mes parodysime jums mūsų geriausias produktų ir paslaugų!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai