Aišku Viena Vizija SF Plano Išgaubti CR-39 dervos akinių receptą lęšius 0 maitinimo skaidraus lęšio nulio dioptrijomis Rx objektyvo AR HMC

Aišku Viena Vizija SF Plano Išgaubti CR-39 dervos akinių receptą lęšius 0 maitinimo skaidraus lęšio nulio dioptrijomis Rx objektyvo AR HMC

s34591

Nauja

Yra sandėlyje

€8.48 €7.63
Vnt.

Žymos: dioptrijų lęšis, cr 39, dioptrijų lęšis, Dioptrijų, nuotrauka monocle, pigūs rx objektyvai, žaislai moteris kulka vibracija erotinis žaislas, tonuoti rx objektyvai, moterų monocle, cr 39 objektyvas.

Lęšiai specifikacija:

1.56 aiški plano žalia danga, anti-reflective, anti-scratch CR-39 dervos lęšiai: USD10.00/pora (SPH/CIL: 0 )

Galime surinkti visą akinius, gali tiekti sferiniai ir aspherical lęšius.(Pastaba: mes tik parduoti optinių rėmelių ir lęšių kartu, nereikia parduoti tik optiniai lęšiai, atkreipkite dėmesį.Prašome susisiekti su mumis, jei jūs tik norite pirkti optinius lęšius)

Tai yra kontrastinga nuotrauka, tarp sferinių ir aspherical lęšiai storis :

1. Siekiant padaryti puikų kadrą sutalpinti savo veido, turime žinoti savo matavimo ir PD, prašome pranešti mums taip: Šių 3 taškų, mes turime žinoti, kad lęšiai: 1).Dioptrijomis : left = (-5.00), teisė = (-5.00) ------- tai yra, pavyzdžiui, jūsų nuoroda. 2).Už PD : (mokinio atstumas, atstumas nuo centro kairiosios akies į centro dešinę akį), Jei tai nepatogu eiti į optikos parduotuvę, ar ligoninėje, galite matuoti kelis kartus sau, patikrinkite, ar po nuotrauka, ir tai labai aiškiai matyti dydis: (dešinė akis) l--------------PD dydis------------l (Kairė akis) 3).Astigmatizmas : Jei jūsų akys yra astigmatizmas, pateikite galia astigmatizmas ir kryptis.

Jūs galite pridėti pora lęšis savo rėmo, prašome siųsti mums savo Rx, kad jūs galite nuskaityti arba nuotrauka, ačiū.

1.Kaip galiu užsisakyti? 1).Pasirinkite savo kadrų

2).Pasirinkti savo objektyvo paketas

3).Įveskite savo receptą

4).Pridėti į krepšelį ir mokėti!

2.Kaip man perskaityti mano recepto?Recepto, Viskas, ką jums reikia žinoti, suprasti ir siųsti savo receptą.

Kaip man perskaityti mano recepto?

Kartais receptų gali būti painu, todėl mes paaiškinsime labiausiai paplitusių formatų.

Jūsų recepto, kaip atrodytų šių pavyzdžių:

Štai ką senaties terminai reiškia: O. D. dešinė akis (R), O. S. Kairę akį (L) SPH Recepto stiprumas (ex. -1.5, +1.5) CYL Astigmatizmas, jei yra Sukimosi AŠIS cilindrinio lęšio ant plokštumos 1-180 (ex. 120) PD Pupillary Atstumas, atstumas tarp kairės ir dešinės mokinys. (ex. 33 arba 33/34 kiekvieną akį arba iš viso 66) D. V. Atstumas Vizija (reikia akinių matyti toli toli) N. V. Netoli Vizija (reikia akinių skaityti)

3.Kas yra PD vertė?Kaip man perskaityti mano recepto?

Puikus klausimas!Jūsų PD (pupillary atstumas) priemones, atstumas nuo centro vieno mokinio prie kito mokinio milimetrais.Tai gali būti lygus vieno numerio, jei kairės ir dešinės pusės, buvo pridėta kartu ar du skaičiai, jei kairės ir dešinės pusės skiriasi.

pd vertė pavyzdžiai: 63 arba 31/32

4.Kaip aš priemonė mano PD?Žvilgsnis į veidrodį Linija iki liniuotės tarp jūsų dviejų akis, įsitikinkite, kad valdovas sėdi apačioje, viduryje paliko mokinys per vidurį mokinio teisę Žiūrėti tiesiai į priekį Išmatuokite atstumą nuo centro, dviejų mokinių, milimetrais

5.Kas yra Cilindro (CIL) ir KRYPTIS, vertybes?

Abiejų Cilindrų ir Ašies reikšmės remiasi į astigmatizmas, jūsų recepto.Cilindrų reiškia jėgą ir Kryptį nurodo sukimosi cilindrinio lęšio, kad veikia ant plokštumos 1-180°.Jei neturite astigmatizmas, ar jūs turite 00/Plano/DS parašyta cilindrų laukai, tada įdėti "/" tiek CYL KRYPTIS.

6.Lęšiai -

Viskas, ką jums reikia žinoti apie mūsų lęšiai.

Kurie objektyvai, jūs siūlote?

Mes siūlome receptą, kontaktiniai lęšiai už keturių skirtingų matymo tipai: atstumas, netoli, palaipsniui ir bifocal.

Kiekviena vizija modelis yra keturių skirtingų paketų variantų, kurie skiriasi apsauginės dangos lygiai.Vieną viziją - Pradedant nuo $9.99 Palaipsniui - Pradedant nuo $25 Bifocal - Pradedant nuo $25

Taip pat galite pridėti sunglass lęšiai: Spalva Tonuoti - $18.99 Poliarizuota - $28 Perėjimų lęšiai - $35 Photochromic lęšiai - $21

7.Kuris objektyvas dangos jūs siūlote?

Siūlome trijų lęšių dangas: Atsparumas Įbrėžimams

Sunku danga ruoniai plastiko objektyvas sumažinti braižymo ir padidinti ilgaamžiškumą.

Anti-refleksija

Pagamintas su anti-static, anti-reflective ir sunku kailis sluoksnių atremti vandens, įbrėžimų, pirštų antspaudų, dulkių ir spalvotus atspindžius.Idealus, kompiuterio naudojimas ir važiuojant naktį.

UV Apsauga

UV apsauga pagaminta su Itin atspariu vandeniui, anti-static, anti-reflective, ir sunku kailis sluoksnių blokus iš 100% UVA ir UVB spindulių.

8.Kuris sunglass objektyvai/atspalvių jūs siūlote?Spalva tamsintais lęšiais

Spalvos atspalvių yra gerai tiek medicinos ir kasdieniniam naudojimui.Spalvų variantai: pilka, žalia ar ruda

Poliarizuoti lęšiai

Be vargo pašalina bet atspindėto akinimo, ypač vairuojant. (pilka spalva)

9.Kada gausiu savo užsakymą?

Mes jums dirbti taip greitai, kaip įmanoma, įsitikinkite, kad jums gauti savo akinius laiku.Tai priklausys nuo jūsų konkretaus recepto + siuntimo metodą.

Matyti diagramoje, įvertinti savo užsakymą atvykimo laiko.Objektyvo tipas Gamybos metu Viena Vizija 2-5 darbo dienas Multifocal 3-7 darbo dienas Recepto Akiniai nuo saulės

2-5 darbo dienas

+ Siuntimo Metodu ePacket

7-15 darbo dienų Kinija paštu registruotu oro pašto

15-60 darbo dienas paprastai Po Singapūras

15-50 darbo dienų EMS/UPS/Fedex/DHL/TNT

7 - 15 darbo dienų

* Tarptautinio: ne JAV ir Kanados.Visų tarptautinių siuntų importo mokesčių ir PVM.

9.KAIP RASTI TAVO?

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai